Відмовлено ГС Держ [Для В.Савочкіна не нижче]||Перевищення посадових повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Kоломойський

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
20 Лют 2023
Дописи
281
Реакції
434
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Горбань
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Коломойський
  3. Суть скарги: Вітаю шановне керівництво.Я є гравцем 02 серверу у мене є скарга,що до ГС Держ 02 серверу Андрія Горбаня.Сьогодні я прийшов в УЗ мене взяли на заступника по довірі,після чого А.Горбань сказав що хоч я по довірі мені треба пройти обзвон.Я його пройшов на відмінно,після чого п.Горбань каже ви типу хоч по довірі хоч і прошли обзвон,але типу ви його не пройшли.Після чого я дізнаюся причину при тому я не сказав,що саме Андрій Горбань плакса я сказав просто Горбань,і якому Ярику відмовили на яку лідерку. Тобто зняли мене не уточнюючи нічого. Також після того як А.Горбань став на ГС Держ він почав дуже користуватися посадою та робити що хотіти,що забороняється.Він навіть відмовляє в лідерці просто так ось. Також від декількох лідерів на нього були скарги,що він занадто первищує повноваження.А тепер прошу переглянути як погіршилася робота лідерів: Тут,дехто майже не працює звіт жахливі,а дехто навіть не подав.На мою думку ГС Держ тільки вміє перевищувати повноваження,а як куратор лідерів дана особа не справляється з своїми обов'язками. Прошу помітити,що він навіть не відкриває заявки на лідерів а накидує роботу на свого заступника який заслуговує посаду ГС Держ,бо тільки він працює.Також прохання зачинивши скаргу,повідомлення гравців які хочуть висловити свої думки,що до роботи А.Горбаня не видаляти скарги,щоб Владислав Савочкін побачив чи це я не правий,чи не правий А.Горбань.І в разі не виявлення за мною порушень,прошу допустити мене займати керівні посади.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): всі докази надав у 3 пункті
  5. Дата походження: 01.04.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,049
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Вас було звільнено за неадекватні висловлювання та образи адміністрації.
Тим самим адміністрація не може допустити такого гравця до посади заступника лідера.
Категорично відмовлено в оскарженні.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі