Станіслав Kоломойський
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 20 Лют 2023
- Дописи
- 281
- Реакції
- 434
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Джаспер Сміт
- Особистий нікнейм:Станіслав Коваленко | 34666
- Суть скарги: Вітаю, шановне керівництво серверу, звертаюся до вас зі скаргою, що до невиконання посадових обов'язків пана Сміта. Отже, почнемо для початку обговоримо ситуацію з розглядом скарг. В п'ятницю мною було подано скаргу на Генерального Прокурора Єгора Духова, і після опублікування скарги мені через 10 хвилин відповів Стас Яворський, що передав скаргу ЗГС/ГС Держ - Докази. Як мені відомо, то пані Анна не дуже знається на ВРУ, тому я чекав розгляду від Джаспера Сміта, і що ми маємо скарга висить 2 дні з відміткою "на розгляді". За правилами скарги розглядаються протягом 24 годин з моменту її подачі. Є виключення: ситуація не зрозуміла та потребує додаткового часу чи доказів. Тут є як і докази, так і чітке розяснення. Питання: в чому проблема такого довгого розгляду? Друга ситуація яка мене вразила це призначен на посаду заступника Головного лікаря - Ярослава Ахмтеова. Як мені відомо, то цю особу було тиждень тому знято з лідера, і тут без будь - яких проблем його просто так призначають на заступника. Давайте до прикладу: ГА знімають з посади і через тиждень він стає ЗГА, звучить якщо чесно смішно. І на кінець, зараз на сервері неофіційні організації функціонують краще, ніж держ. структури. На мою думку така ситуація склалася в зв'язку з активниии та зацікавленими в своїй роботі паном Темницьким та паном Петришиним. На мою думку посаду ГС Держ мають займати активні люди до прикладу: Аліса Чухх, Стас Яворський, Машуля Громова, Алекс Бейтман, Ярослав Адамс, але через неактивного пана Сміта вони такої можливості не мають.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав в 4 пункті.
- Дата походження: 15.12.2024