Розглянуто ГС Держ/ Оскарження недовіри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Марк Безсонов
  3. Суть скарги:
  4. Більше ніж пів року тому я займав посаду Заступника МОЗ К. Тоді я був ще недосвідчений, не до кінця розумів усю відповідальність, яка лягала на мої плечі, і через це допускав певні помилки. Зараз я повністю усвідомлюю, що та посада вимагала від мене значно більшої дисципліни, організованості та уважності до кожної дрібниці.

За цей час я серйозно змінився: навчився працювати в команді, швидко реагувати на проблеми, дотримуватись внутрішніх правил і стандартів. Я зробив висновки з минулих ситуацій і можу з упевненістю сказати, що такого, що могло б підірвати довіру до мене чи моєї роботи, більше не буде.

Я щиро зацікавлений у тому, щоб приносити користь та допомагати розвивати структуру. Прошу дати мені ще один шанс проявити себе на посаді та довести, що я можу бути надійною опорою у роботі. Я готовий пройти додаткову перевірку, співбесіду чи випробувальний термін, щоб підтвердити свою готовність і відповідність усім вимогам.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження: 12.08.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Після обговорення з ГС/ЗГС Держ, слідкуючими та колишнім ГС Держ, можу винести вердикт: оскаржено.
У майбутньому утримуйтеся від подібних дій, оскільки наслідки можуть бути дуже серйозними.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі