Відмовлено ГС, ЗГС Держ \ Зловживання, блат, злив

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький, Олексій Хофман
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Віктор Репецький вмішався в РП процес, як рп-персонаж, тобто над головою у нього не було відповідного червоного id, що заборонено адміністрації, та використовуючи свої адміністративні можливості видалив мене з фракції поза РП процесом. А це в свою чергу свідчить про зловживання та блат на користь представників фракції ВРУ. Крім того, Віктор Репецький проігнорував порушення загальних правил коли фракція ВРУ створила закони(Конституцію), які є "нон-рпшними", тобто не відповідають законам України і відносяться до законів тоталітарних, де у представників влади(диктаторів) є якась апсолютна недоторканість, а також це не відповідає правилу: 3. Заборона на використання службового становища (п. 6.48)., "Всі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів."
    А це в свою чергу також свідчить про блат зі сторони ГС та ЗГС, які їм дозволи створити закони під себе ігноруючи правила РП, та загальні правила проекту. Є ще питання стосовно інформації про те, що президент бере гроші з казни та через махінації використовує їх разом зі своїм "оточенням" у власних інтересах, по суті привласнюючи кошти, а за цим має слідкувати адміністрація і перш за все ГС та ЗГС. Прошу перевірити логи з цього приводу! Бо ми для того платимо податки, щоб вони собі їх привласнювали використовуючи свій статус та можливості.
    Тайм-коди:
    Віктор Репецьки вмішався в РП-ситуацію: 4:38
    Гравець 21697 каже Віктору Репецькому заберати моє посвідчення і тікати: 6:46
    Віктор Репецький заберає в мене по РП посвідчення, при тому що він не може бути як адмін учасником РП процесу: 7:04
    Віктор Репецький "не вивозить" РП і заявляє, що він адміністратор, тобто зловживає своїм статусом: 7:35
    Погроза зі сторони гравця Дениса Батьковича та Віктора Репецького: 7:42
    Не ввічливе ставлення та зневага до мене зі сторони Віктора Репецького стврджуючи, що я "не знаю нічого": 8:40
    Віктор Репецький вказує, що я маю знати вище керівництво в лице ігноруючи те, що по РП неможливо впізнати людину, коли вона в масці. Там же повне ігнорування мого звернення про порушення зі сторони гравця 21697, що є також свідченням того, що адміністратор блатить, а не діє неупередженно, як це повинно бути: 9:09
    Віктор Репецький дає вказівку затримати мене по РП: 10:37, 10:48, 12:55
    Неадекватність Віктора Репецького на моє звернення до нього, що він не показав своє посвідчення, як учасник РП ситуації: 10:03

Віктор Репецький дає вказівки гравцям, про те яким чином по РП вони мають проти мене діяти, що є наміром злити мене з фракції зі сторони ГС Держ.: 12:56
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео
  5. Дата походження: 21.02.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Віктор Репецький – головний слідкуючий за державними організаціями, на якого покладаються повні права керування державними організаціями, а саме їхньою працею, діями, порушеннями, розвитком тощо. Він може відігравати Role Play або вирішити все з боку адміністрації – різниці немає. Було прийнято рішення зробити Role Play ситуацію.

Головний слідкуючий та заступник головного слідкуючого за державними організаціями мають вести комунікацію між лідерами та заступниками лідерів організацій, і ознак "блату" в цьому немає. Також вони ставляться до всіх на рівних.

Щодо "Конституції Подільського Краю" – вона написана змістовно та придатна для засвоєння інформації. Конституція на кожному сервері може відрізнятися, в цьому і є її особливість, і до загальних правил проєкту жодного відношення немає. Вона має Role Play ключове значення та використовується для різних RP ситуацій. Справжню Конституцію України використовувати для гри немає сенсу через більшість ситуацій, які не зможуть відбутися, матиме великий обсяг. Тому "Конституція Подільського Краю" написана для комфортного розуміння її та використання в тих ситуаціях, які дійсно зможуть відбутися.
Щодо коштів з державної казни сервера: лідер ВРУ зобов'язаний звітувати про використання коштів з казни у відповідній темі на форумі – посилання.
Переглянувши звітність та логи лідера організації, махінаційних дій не було виявлено.

Переглянувши докази скарги:
З вашого боку було виявлено кілька порушень як правил проєкту, так і RP-складової.
Кілька гравців вказали вам на те, що вам заборонено перебувати на території Б/У ринку, та виконувати там процесуальні дії неможливо. Гравець з ID 21697, який також вам наголошував на забороні перебування, запросив у вас посвідчення, на що ви взяли його в кайданки та вивезли наверх. Лише на території Б/У ринку було виявлено кілька типів порушень. Щодо вулиці, вас зупинив ГС Держ та почав відігрувати з вами RP-складову, та підключалися також інші гравці.
Порушень RP формату від адміністрації не було помічено.

"Зливу гравців" також не було помічено - з вашого боку були порушення, щодо яких було проведено процесуальні дії.

Відмовлено.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі