Розглянуто ГС,ЗГС Неоф не виконання роботи належним чином

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
119
Реакції
99
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Одін Морф
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний
3. Суть скарги:
Вітаю. На мою думку, ГС Неоф Михайло Солідний та ЗГС Неоф Олексій Зоренко неналежним чином виконують свої обов’язки на посту ГС та ЗГС.
Пояснюю ситуацію: протягом уже трьох днів проходять битви за території, однак правила, на мою думку, прописані некоректно, що спричиняє значну кількість конфліктів. За цей час виникло багато проблемних ситуацій, які залишаються невирішеними.

Наприклад, пункт 2.31, у якому зазначено, що заборонено будь-яке редагування або видалення заявок на битву за території. Проте на практиці щоденно відбуваються зміни заявок із посиланням на погодження з ГС Неоф. При цьому трапляються ситуації, коли за хвилину до початку битви змінюється час або навіть територія, що створює нерівні умови та значно ускладнює ігровий процес.
Інший приклад: наразі відсутні чіткі обмеження щодо кількості нападів на один клан. У результаті виникають ситуації, коли на один клан подається одразу декілька нападів, що негативно впливає на баланс гри.

Також зверніть увагу на пункт 3.5, де зазначено, що заборонено ініціювати битви за територію проти одного й того самого клану підряд. Однак сьогодні була ситуація, коли один клан пропустив битву, після чого знову ініціював напад на наш клан, попри те, що раніше вже нападав на нас. При цьому нам було вказано прийняти таку битву, що на мою думку суперечить правилам.

У зв’язку з вищезазначеним прошу звернути увагу на дану ситуацію, переглянути коректність правил та зробити їх справедливе застосування. Оскільки у поточному вигляді правила допускають неоднозначні помилки в правилах, це вже третій день призводить до конфліктів між кланами під час битв за території.

Також окремо прошу пояснити, чому ЗГС або ГС Неоф не реагують на конфліктні ситуації в Discord під час проведення битв за території та не втручаються для їх вирішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 10.04.26

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,697
Реакції
536
Бали
253
Вітаю, на жаль, багато непотрібної "води" та не аргументовані певні пункти.
Щодо зміни заявок - я серверне правило яке дозволяє змінити деяку інформацію в заявці з дозволу ГС/ЗГС, проте ці дозволи надаються далеко не кожний раз.
Щодо ситуації, як ви кажете що за хвилину був змінений номер території - це не було ініціативою клану, який кидав вам битву. Таке рішення було прийняте виходячи з неприємної ситуації яка склалась між слідкуючими, за це вже додаткового була проведена бесіда з відповідними людьми.

Щодо того, що ви вважаєте правила " некоректними" - у вас є мій телеграм та мій діскорд, де ви можете надати аргументовану ідею щодо зміни/додавання правил.
Щодо ситуації по поданню декількох заявок в одну хвилину - спільно з ЗГС вже плануються певні рішення щодо вирішення цих ситуацій.

Щодо правила 3.5 - вам було пояснено та аргументоване все відразу в чаті, тож повторювати не бачу сенсу.

У висновку - вирішувати як саме працюю я, ЗГС та наша команда не є доцільним з вашої сторони. Якщо у вас є певні побажання щодо змін - ви можете надати їх нам, вони будуть переглянуті та за потреби, внесені.
Проте не є доцільним вважати правилами некоректними та не надавати майже жодних ідей для їх покращення.

Очікуйте розгляду ГА/ЗГА

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,792
Реакції
2,014
Бали
253
Вітаю, стосовно правил, зберіть перелік Ваших пропозицій та внесення корективів у правила та надішліть мені в Discord - leokingsman, а також з понеділка проведемо скликання лідерів картелю, де обговоримо моменти

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі