Зачинено ГС/ЗГС Неоф та слідкуюча адміністрація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓚𝓪𝓲 𝓛𝔂𝓾𝓽𝓸𝓫𝓸𝓻

𝓛 𝓜𝓐𝓕𝓘𝓞𝓩𝓘
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
376
Реакції
450
Бали
478
1. Ваш нікнейм: MAFIOZI
2. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Неоф та слідкуюча адміністрація
3. Суть скарги: Блат
Подав заявку на зарахування балів, але вже 7 днів її не розглядають. При цьому бачу, що заявки інших гравців ГС/ЗГС НЕОФ регулярно перевіряють, а моя досі залишається без відповіді.

Прошу пояснити, з якої причини моя заявка ігнорується. Складається враження, що до різних гравців застосовується різний підхід, що є несправедливим.

Прошу якнайшвидше розглянути мою заявку та надати відповідь щодо причин такої затримки.

Також Прошу Перевірити роботу Гс Неоф - Роман Залізняк-----
1785418220753.png

Вважаю таку відповідь непрофесійною, адже до обов'язків адміністрації входить розгляд звернень і заявок гравців. Замість розгляду мого звернення я отримав відмову ознайомитися з ним, що призвело до затягування вирішення питання.

Прошу перевірити дії адміністратора та надати оцінку його ставленню до виконання своїх посадових обов'язків.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 30.07.2026​

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,615
Реакції
1,450
Бали
643
Вітаю
Заявку на зарахування розглянуто. Причина відмови залишається незмінною та вже була повідомлена раніше
Зазначений у скарзі скріншот не стосується цієї заявки, оскільки він із попереднього звернення, щодо якого вже були надані пояснення
У разі подання великої кількості однотипних або неякісних сценаріїв ГРП, створених для фарму балів, у подальшому такі заявки будуть відхилятися

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі