Розглянуто ГС/ЗГС/С Неоф | Некомпетентність + Невиконання своїх обов'язків | Виключно для га або керівника проекта (Оліка не для тебе)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
Нікнейм адміністратора:ГС/ЗГС/С Неоф
Особистий нікнейм: Данька Овнромантік
Суть скарги: Вітаю шановний ГА! Хочу повідомити вас про те що неоф 05 сереру вмирає( в цілому як і проект та онлайн на серверах)

Є дуже багато причин чому неофіційні організації 05 серверу вмирають. Банально на сервері немає ніякого ГРП|РП.
Багато кланів кожен день отримують догани або попередження, зрозуміло що вони отримують данні стягнення не за просто так, а за критичні порушення. Але адміністрації байдуже на це, вони не бажають проводити якесь глобальне рп за для того щоб клани могли знімати свої догани або попередження. ГС Неоф рахує що усі можуть домовитись з державними організаціями провести якесь рп, на мою думку це не зовсім правильно, як мінімум не усі можуть домовитись з держ. організаціями, та в любому випадку цікавіше якесь глобальне мп від адміністрації.
Усім відомо що як мінімум 60% гравців які залишились на проекті та на сервері, перебувають саме у неоф. організаціях. Але приходить час коли їм просто нема чим зайнятись, дні неофа почали проходити банально та однотипно.
Одні збирають алко або петру щоб розвивати клан, інші весь день просто стріляються, багато кланів (які знаходяться у топ 20) просто перебувають в афк, та гравці даних кланів грають на інших серверах.
Подивитись новини неофу того самого 06 серверу, там достатньо часто слідкуючи неофу проводять щось цікаве для них.
Неоф був дійсно цікавим в момент коли на посаді гс неоф перебувала Вікторія Мілковіч.
Останнє грп на 05 сервері було коли на гс неоф був Паша Вентерович. (Майже місяць тому).

08.07.2024 на посаду ЗГС Неоф(Через декілька днів на гс) призначили Андрія Савчина.
За цей час можна було не раз зробити щось глобальне для неофу, але не чого проведено не було.
Навіть коли ще проводили битви за територію, даного адміністратора не разу не було на них видно(Можливо іноді проводив але саме я його ніколи не бачив)
Завжди з моменту його призначення проводив Тоні Харрісон та Роман Хоффман( Можливо ще хтось, але ці адміністратори були самі активні)
Раніше на битвах за територію активні клани могли отримати хоч трохи балів, зараз прибрали що битви що грп.
Чому раніше коли на сервері все було добре, як по онлайну так і по рп, головна адміністрація просили проводити гс/згс неоф або держ якесь рп, зараз керівництво знає ситуацію не тільки на сервері а і на проекті, і цього не роблять.
Хочу помітити що буквально пару місяців тому на 05 сервері онлайн був 400-500 людей, зараз 250 не кожен день набирається (Не треба казати що це із-за світла або із-за того що літо, це зовсім не так)
Зараз ми бачимо тільки те що керівництво псує проект новими правилами, неактивні адміністратори теж в якісь степені псують проект, і все інше.
Це не злив адміністрації, це просто думки гравців 05 серверу.
Довгий час неоф терпів що на посаді гс неоф стояв Паша Вентерович (Який що був що не був), це хороша людина, але робити щось на посаді він не хотів, зараз так само вже почалось з Савчиним. Я думаю якщо банально подивитись звіти даного адміністратора то вони пусті, за що раніше старшу адміністрацію могли зняти.
Бажання грати на проекті стає менше і менше. Чому коли знявся Паша Вентерович, не взяли на дану посаду дійсно активних адміністраторів, у яких є бажання щось робити (Та такі дійсно є), можливо вони на обзвоні помилялися по правилам, але це не критично та їх завжди можна вивчити краще, але їм просто не дають шанс розвиватись, та показувати себе.
Я дуже прошу вас, виправити дане відношення до гравців.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в звітах слідкуючих думаю ви самостійно побачите це.
Дата походження: 25.07.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Ситуація з неофіційними організаціями доволі складна не лиш на нашому сервері, ми щодня стараємось покращити та вводити нові правила для покращення самих кланів. Як Ви замітили останнє оновлення повністю було для Вас та ми стараємось на далі покращувати життя гравців неофіційних організації на нашому проекті. Що до слів про те що ГС/ЗГС Неоф не проводять якійсь ГРП тощо, наші ГС/ЗГС активно брали участь в тестуванні оновлення перед запуском її на основні сервера, також у зв'язку з тим що таблиці неоф були повністью очищені то вони займались додаванням кланів назад, оновленням війн/союзів та старшого складу. Чому на битви за території завжди бачили лиш двох адміністраторів, дані адміністратори не знаходяться в Україні, відповідно коли у Вас були битви за території то ситуація з відключенням світла їх не чепала. Зараз розробляється новий турнір для кланів так як більшість не мають можливості приймати участь у битвах за територію, я особисто ще до оновлення сказав про те щоб придумали цікавий турнір і для інших кланів, коли він буде Ви всі дізнаєтесь в новинах.

Почнемо тепер про самі неофіційні організації, коли проводились ГРП кількість кланів завжди була маленька, не тому ж самому ГРП брали участь клани які недавно зроблені або ж мають якійсь штрафні санкції у вигляді догани/попередження. Відповідно зрозуміло що клани які знаходяться вище по турнірній таблиці і не мають ніяких штрафних санкції не будуть брати участь тому що їм не цікаво (як вони кажуть). Та сама ситуація з турнірами які були зроблені у вигляді 1х1,2х2,3х3 та бійцівський клуб, клани вище по турнірній таблиці не брали участь. В цьому задавалось багато питань і розмов було також багато але чути лиш одне "В нас АФК картель" тому! Від сьогоднішнього дня на нашому проекті діє нове правило:

1.18. Якщо клан, який перебуває на картелі, не проявляє належний актив (лідер кікнув всіх учасників клану, клан не приймає часті в битвах, або тощо) в такому випадку Головна адміністрація залишає за собою право конфіскувати картель, та передати його клану, який займає ТОП 1/2/3 відповідно картелю, який конфісковується.
Примітка: Головний слідкуючий / Заступник головного слідкуючого Неофіційних організацій спочатку роблять усне попередження лідеру клану в особисті повідомлення Discord/Telegram, якщо ситуація не змінюється протягом 48 годин - застосовується правило. Дане попередження видається одноразово, усі наступні рази, будуть вважатись зразу конфіскацією або можливе повторне попередження з вказанням терміну на виправлення, на розсуд слідкуючої адміністрації.

Таким чином ми хочемо запобігти тому що в нас на серверах стоять "АФК картелі" а інші клани які активні та приймають участь і більшості подіях на нашому сервері не мають змоги потрапити на сам картель та спробувати переваги картелю. Я надіюсь я Вам дав відповідь на Ваше запитання, ГРП скоро буде так як будуть і нові турніри. Треба час для освоєння нових ГС/ЗГС Неоф, в свою ж чергу приношу вибачення за те що ця скарга була написана. Приємної гри на нашому сервері.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі