Розглянуто ГС/ЗГС держ // БЛАТ // Для Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бyда Дамсот

фанатік проєкту
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
380
Реакції
165
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС держ
  2. Особистий нікнейм: Акірчик Эщкере
  3. Суть скарги: Вітаю. Шановне Керівництво UKRAINE GTA , я замітив дуже велику проблему на сервері Подільський край , а саме БЛАТ ,
    розповім вам з чого я це взяв:

1. Мене зняли з посади лідера ЗМІ за неактив ( була відпустка але згс держ не перевіряв )
    2. Євгена Шмідта починають заливати багато скарг які сквалюють та після чого його знімають
    2. нещодавно були відкриті заявки на Лідера НПУ Д , я подав заявку та Олег Малиновський , мені відмовляють по причині недовіра а Олегу схвалюють коли його з посади Лідера МР Д було знято за грубі порушення
    , написавши ЗГС держ він мене проігнорував написавши ГС Держ на що отримав відповідь те що я себе поводив неадекватно, з чого він це взял немаю таку інформацію , коли я за місяц не використав мат/ грубе відношення до гравців // адміністрації , також хочу зауважити те що ЗГС держ являється некомпетентным , прошу прийняти на це міри! тому що з таким відношенням до гравців онлайну на сервері не буде. Також ЗГС держ не видав покарання гравцеві ''Марк Яренко'' за злив Лідера .

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

1.
    докази про зняття мене
    2. злив Євгена Шмідта
    3. немає док-ва тому що була видалена тема
    4. повідомлення від ГС держте що я неадекватний

5. Дата походження: 05.07.24

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

1) Вас було знято з посади лідера за те, що у вашій фракції був малий онлайн та фракція не розвивалася.
2) Під час перебування на посаді Лідера ВРУ, Євген Шмідт вчиняв порушення, за які отримував покарання згідно регламенту та правил
3) Гравець бачив порушення та подавав скарги. Оскільки більшість скарг була схвалена, не вважаю, що це злив лідера.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі