Розглянуто ГС ЗГС держ\\Тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
34
Реакції
25
Бали
23
Ваш нікнейм:Григорій Вайтович
2. Нікнейм адміністратора:ГС ЗГС держ
3. Суть скарги:Написали на меня скаргу,далі її попросили закрити,після того як її закрили адміністратори, всеодно відреагували на цю скаргу та зняли мене з посада та заблокували,прохання розглянути цю скаргу та відреагувати на дану ситуацію та написав в бані не те праивло UG 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів замість 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):клик,клик
5. Дата порушення:19.07.26

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
469
Реакції
254
Бали
123

Вітаю.
Шановний гравцю, вас було знято з посади через грубе порушення правил UG.
5.17. «Образа рідних / родичів» — заборонено ображати рідних або родичів інших гравців. Покарання: бан від 15 до 30 днів.
Щодо блокування за пунктом 5.9 це була моя помилка. Після того я вас розблокував і повторно видав покарання вже за пунктом 5.17, зазначивши причину «перевидача».

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
794
Реакції
451
Бали
123
Вітаю
Так як скарга написана на моє ім'я то хочу зазначити що гравець попросив закрити саме нову скаргу яка була подана
.

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
407
Реакції
197
Бали
103
Вітаю!

Автор звернення попросив закрити одну зі скарг. За іншою скаргою було видано відповідне покарання.
Також скаргу буде повторно розглянуто, а щодо іншого гравця, який допустив порушення, буде видано відповідне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі