Мегатрон Керрі
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 22 Лют 2024
- Дописи
- 124
- Реакції
- 380
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: ГС НЕОФ (Данієль Хомс)
- Особистий нікнейм: Мегатрон Керрі
- Суть скарги:
Вітаю Шановний Керівник проекту.
Наш клан зіштохнувся з несправедливим покаранням у вігляді доганни. Чому воно не справедливе зараз поясню:
На форумі у розділі Неоф. Організацій є тема на рахунок зняття доган, і там чітко прописані покарання що та за що видається.
ЗА ЩО ВИДАЮТЬСЯ ПОКАРАННЯ
Нам видали догану за РК від лідера клану, але хочу зауважити на те що, ніколи за це догани іншим кланам не видавалися.
Докази нижче:
ТУТ
Якщо добре продивитися то за РК покарання видане тільки нам, але якщо перевірити всіх лідерів інших кланів, то у них на момент порушення правил РК, догани не видавалися(. Тут якось незрозумілі тоді дії адміністрації.
Йдемо далі. На момент видачі покарання ми нападали на ВЧ, і що тут хочу зауважити. Жодного співробітника держ структур не було відкинуто за порушення правил, хоча порушень в них було не менше за клановців. Тут можна зробити висновок: Адміністрація покриває порушення держ? Або ж на ВЧ слідкує тільки за клановцями?
У цій непонятній ситуації прошу вас як Керівника розібратися, тому що це не діло, коли клан просто так отримує догану.
Ще на останок хочу додати, після звернення до ГС Неоф з питанням на рахунок цієї догани, він відповів що догана видається на розсуд.
(Докази можу показати особисто у діскорді при розмові, якщо воно цього потребує)
НА РОЗСУД??? Чому ГС Неоф віддаляєтся від правил НЕОФ котрі написані вже сподавну, та видає догану по своїй хотілці, це дуже дивно та не зрозуміло, можливо нашому клану хочуть якось насолити чи взагалі злити його? Якщо догана видається проти правил та на РОЗСУД ГС. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ вище.
- Дата походження: 03.05.2025