Розглянуто ГС Неоф Андрій Жуков / Втручання в RP та Блат гравця / Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм адміністратора: ГС Неоф Андрій Жуков
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги:
Почнемо по порядку!
Будучи в СБУ вирішив відпрацьовувати орієнтування, так-як за них платять гроші!
В системі СБУ Київ без грошей підвищитись нажаль неможливо, тому шукаю альтернативи!
Було здійснено виїзд за гравцем Мага Флуррі який перебував на вказаній точці на мапі, згідно системи орієнтування!
Приїхавши на місце було проведено затримання, знято маску задля того, щоб перевірити чи дійсно це той громадянин.
Далі по дорозі до НПУ людина попрохала викликати адвоката. Я нажаль системно не зміг викликати адвоката, тому телефонував на мобільні телефони адвокату, але казало абонено по за зоною.
Далі даний гравець викликає адміністраторів, та запрошує мене в дискорд!
ГС НЕОФ Андрій Жуков одразу сказав відпускати гравця, так-як розшук він отримав через проведення ГРП та настаював на тому, щоб я його відпускав.
Пан адміністратор разом зі своїм товаришем якого я затримав придумували кучу різних причин, щоб не доводити діло до кінця!
Хочу зауважити, що згідно правил державних організацій, ієрархічна гілка яких є вище всіх, є певні пункти правил: (
ПРАВИЛА)
Обов'язки гравців державних організацій (силові структури)
4 Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці).
4.1 СБУ може переміщатися поодинці.
Тобто виходячи з цього, в період часу з 21:00 по 10:00 годину я спокійно можу працювати сам!
Отже, прошу розібратись по суті та провести з адміністратором бесіду на рахунок цього!
ВІДЕО 1:
ТИК - ТАЙМ КОДИ: 00:01 перевіряю місцезнаходження, 00:33 виїжаю з ГУ, 02:10 стаю на перерив перевірити нікнейм гравця на фрапсі.
ВІДЕО 2:
ТИК - ТАЙМ КОДИ: 00:01 продовжую рух, 00:58 роблю зупинку та біжу в бік підозрюваного
ВІДЕО 3:
ТИК - ТАЙМ КОДИ: 00:10 початок РП (відіграв все), 00:50 починаю везти порушника в НПУ, 03:02 намагаюсь викликати адвоката, 07:28 телефоную адвокату на телефон, 08:01 прилетів адміністратор, 08:55 мене кличуть в дискорд
ВІДЕО 4:
ТИК (адміністратор одразу повідомив, що я повинен його відпустити та я одразу включив фрапс) - ТАЙМ КОДИ: 00:10 адміністратор каже, що він розшук отримав в ГРП, 07:38 я вийшов з каналу та продовжив РП
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ВИЩЕ
5. Дата походження: 16.04.2024

Реєстрування
31 Бер 2024
Дописи
67
Реакції
29
Бали
23
Вітаю.
По-перше, мені цікаво як ви виїхали в орієнтуванні якщо ваше звання не дає вам такої можливості?
По-друге, якщо повідомити старший склад про те що у вас немає можливості заплатити за навчання, вас підвищать без проблем.
Очікуємо на рішення адміністрації.
З повагою Генерал СБУ К!

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, переглянувши докази можу сказати, що блату з сторони Адміністратора я не побачив але з адміністратором буде проведенно бесіду сприводу втручання в RP процес, при повторному порушенні буде видано дисциплінарне покарання!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі