Відмовлено ГС | Олександр Янкович | Неадекват, некомпетентний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Капоне

Козак
Реєстрування
30 Сер 2025
Дописи
52
Реакції
10
Бали
53
Ден Капоне
О. Янкович
Збори на тему оновлення 3.6 Початок зборів він каже, що ми занадто кудись пішли ( я тіки зайшов ) далі на початку зборів каже що така тема заїб*сь, шо нам всім п*зда. 1 порушення 4.7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого. 19:36 обізвав довбо*обами 4.7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого. №2 Далі він агресує на рахунок поїздки колонною крича ( ну може й ні) Коли ми їхали ми криво їхали, то оптимізації 0 фпс 0, керувати нормально транпортом було складно. Далі він каже, що якщо ми вийдемо, то *ми знаємо, шо отримаємо* ( догана типу), а це вже 4. Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями. І він каже, шо йому *********************************** на нас 4.7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого. №3
Перші
дали відпор я й Тімур, на нас почали давити морально ( зняття + чс, вітаю зі зняттям з посади) Причина - *втрата довіри* Скарги від слідкуючих не було останній час, доказів якихось не було ( він казав, що потім покаже, але зараз звільнення) це
4. Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями №2. Йому навіть президент заявляв, що знімати просто так не має права.
Далі потім в 19:40 один з молодих працівників звернувся як Начальнік, і в нього знов закипів чайник, він зматерився
4.7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого. №4. І ми зрозуміли, що він не начальник ( ну йому не сподобалося таке звернення ) ми його по приколу назвали фрайер ( ну не начальник, то фрайер ) і він каже шо ми охуєли типо. А просто новачку пояснити, що звертатися як Прізвище ім"я чи по посаді? Ні одразу матюками поливать, це - не стресостійкість ( хоча в нього питали по 10 бальній шкалі він 100% сказав 80-90?)
Далі він покликав своїх дружків ( с початку замку Юрчишину, і вона з неадекватного тона почала а шо тут н********************** происходить я не поняла ви шо по*хуєвали всі?)
Звідки він набирав таких працівниць питати не буду.
Далі коли я пред"являю Янковичу за неадекватне ставлення, він викидує з войсу щоб я *заткнувся*, він це робив ще при президенті, але він хочаб відреагував і сказав, шо так нізя.
Потім ну через годинку, 2 Л моз каже щоб ми вийшли з *його кабінету* де це його кабінет я так і не пон
Снимок экрана 2026-02-16 203707.png

коли я йому пред"явив за це він сказав * *********************************** ти так заговорив *

4.7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого. №5

Пройшло багато часу, він покликав інших ( замість того, щоб зам"яти цей конфлікт між мозом, а не на спільний огляд ) А саме президента, і адміна ВРУ / СБУ ( яке він має значення хз )

1771267242666.png
Далі яке ставлення до цього має Анастасія й Стефан, чого не Фемонема кликали ( ладно, якщо він зайнятий кличте ЗГС/ГС вони відповідальні за всіх, а не певні держ.орг.

у 21:18 всі зібралися і він каже * даю 5 хвилин пояснюйте свою поведінку ( він типу забув що він казав /\)
0.1 аргументації наших дій, не зафіксованих . Якщо би шось було, то він би видав покарання, а не давив з нас правду. Коли ми йому сказали про це, він каже шо на нас двох іде особиста неприязність, ой тобто втрата довіри. Ми питаємо:
- Чому?
Янкович: Я так сказав
Аргументів 0 як і доказів

Хоча ні, він показав докази, в яких він сам принизив гідність Тимура сказавши, "Ти тут ніхто"

Саме цікаве, коли ми з Тимуром пішли у ЗСУ, наші заяви "чогось відхилили, вом докази неадекватів і пішли кудись далі." Мені здається Янковина пташка нащебетала щоб нам скажу честно
піднасрати
Снимок экрана (1697).png

Звісно мені сказали доказів не дам, маю право не брать ( бо мені так сказали )

Причина зняття + чс 30 днів потом узнаєш

Далі я можу нахрен уволити це неадекватно при президенті + погрози
4. Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями

Тобто на лідера це не працює?

добре, тоді вам теж світить за:
2.5 Забороняється порушувати субординацію під час спілкування з цивільними особами, лікарями та співробітникам інших держ. структур. | Покарання за порушення: Попередження / Догана /Звільнення|

Повні докази + 30-60 секунд до початку порушень ( щоб не думали, що провокація)

На рахунок Юрчишиної та нестресостійкості Янковича

Далі я не знаю навіщо, але Янкович почав на демку робити тему в МОЗ ( ок, но постійні gjvbkrb помикли ) це не дуже приклад для працівників
Снимок экрана (1706).png

фул відоси

якщо не достатньо доказів можу надати 3-годиний стрім
Снимок экрана 2026-02-08 225958.png

Останнє редагування:

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,213
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Переглянувши вашу скаргу можу прийти до висновку, що всі відеодокази є обрізаними та змонтованими.
Надайте повний відеодоказ повністю з розписаними текстовими тайм-кодами, відео повинно бути не змонтоване, не перемотане та містити повну звукову доріжку. Також скарга має бути подана по формі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі