Відмовлено ГС держ//некомпетентність//блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Трумбіта

Західна Україна
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
15
Реакції
32
Бали
13
1.Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко
2.Особистий нікнейм: Роман Руднік
3.Суть скарги: Доброго дня шановне паньство, хочу поскаржитись а саме на ГС держ так як вона робить очевидний Блат перед людьми над Лідером Мерії м.Харкова та заступником Лідера В'ячеславом Коломойським та Романом Коломойським, в чому суть люди поскаржились саме на даних співробітників Мерії, вони зробили порушили правила серверу а саме DM,DM car, RK, PG плюс вони вели грубу образу до даних людей і ще вони катались без толку на своєму отз по формі це має бути їм видана догана , але що зробила пані ГС держ повидавала мути і все плюс дала їм маленьке попередження і це я вважаю 100% блат. Моє рішення перерозгляд скарги, та щоб ви навчили пані ГС держ як правильно видавати вердикт у скарзі, максимальний термін покарання пану Роману та В'ячеславу Коломойських так як там все зроблено по х2 по х3
4.Доказ видачі покарання(скріншот/відео):
1) Відео масовані порушення співробітників Мерії Харкова
2) Неправильний вердикт скарги
Допис у темі 'DM, образи/ В’ячеслав Коломойський, Рома Коломойський' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-образи-В’ячеслав-Коломойський-Рома-Коломойський.60517/post-274424
5.Дата походження:
30.08.2023

Скарга не для Артема Скакуна
Мер м. Харкова має отримати максимальний термін покарання.

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністратор виніс вірний вердикт.
Для ситуації в якій гравці хочуть злити лідера вердикт відповідає порушенню, підтвердження моїх слів є на відео "Коли вони під'їдуть ближче будемо стріляти".
На відео не видно повної ситуації початку конфлікту, перевіривши дані особи було знайдено що його звільнили за неактив без заявки, після чого людина почала "мстити".
Скарга написана від 3-ої особи, та просто показує те, що Ви хочете злити ще й адміністратора який приймав участь в недопущенні Вас до обзвону через вашу неадекватну поведінку.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі