Зачинено ГС неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бенжамин Фисенко

Поважний гравець
Реєстрування
23 Кві 2024
Дописи
79
Реакції
192
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Бенжамин Фисенко
2. Нікнейм адміністратора: Данієль Хомс
3. Суть скарги: приветствую, данный администратор посмотрел мое жб и отклонил его по причине что жалобы повторяються,но если посмотреть внимательно,нету ниодной жалобы какая будет повторятся по этой жб , если только где вилли написал "тут 10жб но это еще не все" и после чего перечислил остальные жалобы какие есть,тут уже складывается мысль,одно нарушение в виде 10 жалоб на форуме дальше не будет идти в течение недели? Клан сильно нарушает а ему за это ничего не будет это получается так,прошу рассмотреть мою жалобу повторно,и выдать наказание клану в виде 2 доган а именно по моей жб и по жб вилли клауда
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): \\\\

5. Дата порушення: 17.01.26

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,133
Реакції
949
Бали
253
Вітаю!
Хочу надати роз'яснення щодо дій з розглядом скарг:
Перше, переглянувши усі скаргри подані гравцем Віллі Клауд, було виявлено дублікати, а саме дві останні скарги, також є дві скарги

[1 жб]

[2 жб]

Які не приймаються при розгляді скарг, у разі не жорсткий порушень від клану.

Друге. Було прийнято рішення розглянути скарги з нижчого переліку, подані гравцем, оскільки на той момент вже було відомо, що клан CITRUSIK дійсно порушував правила проєкту.
Тим самим клану було винесено вердикт у видачі однієї догани на клан за наявні 10+ скарг, звісно розуміючі ситуації з кланом CITRUSIK, у подальшому скарги можуть бути згруповані для розгляду, однак просимо не подавати скарги за вже розглянутими ситуаціями.

(В майбутньому такі ситуації будуть вказуватись окремо, з відповідними примітками до них.)
Під час додатково перегляду, було використано - 7011,7010,7009.

З моєї сторони помилка була, що я вчасно не надав роз'яснення щодо ситуації та не надав пояснення в скарзі, через що могли виникнути непорозуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі