Розглянуто ГС та ЗГС НЕОФ / Невірний розгляд скарги / виключно для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
104
Реакції
71
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс, Мартін Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Зіппо Хард
  3. Суть скарги: На мою думку скарга була розглянута невірно, через те що в правилах битв за території немає пункту що якщо гравці НО не повертаються на битву протягом 5 хвилин то клан отримує покарання у вигляді догани. Схожа ситуація була з битвами за бізнес, навожу ПРИКЛАД, чому в ситуації з битвою за бізнес далось усне попередження а на битві за територію клан отримав догану. Спираючись на слова ГС неоф в скарзі яку я прикріпив нище, він сказав що догана видається за порушення від старших та лідера клану, хоча за старших гравців вже давно не видаються покарання клану, також якщо дивитися відео в скарзі гравця Євген Овнрижик гравці запізнилися +- на 1 хвилину, що на мою думку не є великою різницею, та не вважаю що за таке клан має відразу отримувати догану.
    Також не всі гравці клану DDTMS отримали покарання оскільки на відео автора видно як разом з ними правило битв за території 2.13, порушують ще 2 гравці #2133 та #5461. Прошу надати розгорнуту віповідь від ЗГА або ГА. Також ЗГС неоф була повідомленна про це порушення, але покарання отримали лише 2 гравці, притому що ЗГС розглядала скаргу разом з ГС неоф у діскорді.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга, Відео автора(Тайм-код 0.08)
  5. Дата походження: 16.08.2024

Останнє редагування модератором:

Зіппо Хард

Активний
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
104
Реакції
71
Бали
48
Я почув відповідь від ГС та ЗГС під час розмови в діскорді, тож не потребую від них розгорнутої відповіді під скаргою, але я все-таки хочу почути думку ГА чи ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Вам вже один раз пішли на зустріч та не видали покарання по іншій ситуації, хоча на інших серверах ви би отримали догану, за друге порушення ГС-ЗГС були вимушені відреагувати та видати покарання так як якби вони цього не зробили це був би блат з їх сторони, пропозиція щодо додавання конкретних нормативів покарань була передана до розгляду, але наразі ГС-ЗГС неоф. самостійно будуть обирати та видавати покарання кланам за порушення правил битв за бізнес/території.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі