Зачинено ГУНПУ | Головне Слідче Управління | №15122025 | 45 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1765792487863.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус:Зачиненно.
Дата відкриття:15.12.2025.
Головний слідчий: Дмитро Морріс.
Слідча група: Дмитро Хомич.

ОПИС

14 Грудня 2025 года в 23:50 працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Сергій Вінчестер.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Підозрюваний, Працівник ЗСУ Ст.Солдат.

ДОКАЗИ

Доказ 0001 Тайм код з самого початку.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Заступник Керівника ГСУ - Дмитро Хомич, доповідаю про те, що: 14.12.2025 в 23:50, працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ.

ПОСТАНОВА

про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ Дмитро Морріс, розглянувши повідомлення про злочин №15122025, що надійшов від Заступника Керівника ГСУ Дмитра Хомича та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

14 Грудня 2025 года в 23:50 працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ..
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 45 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 45 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Повістка про допит підозрюваному:Сергій Вінчестер
Надаю копію документа-Посилання

РАПОРТ

про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ - Дмитро Морріс, заявляю: мені не вдалося закінчити досудове розслідування в кримінальному провадженн №15122025 через - вирішення конфлікту, з працівником ЗСУ та його Керівництва.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Керівник ГСУ/Полковник НПУ - Дмитро Морріс

Підпис: D.Morris

Останнє редагування:

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
15.12.2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Заступник Керівника ГСУ - Дмитро Хомич, доповідаю про те, що: 14.12.2025 в 23:50, працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ

(a) Доказ 0001
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 45 ККУ.

Заступник Керівника ГСУ - Дмитро Хомич
Підпис: D.Homi
ch.

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1765797058596.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
15.12.2025.

ПОСТАНОВА

про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ Дмитро Морріс, розглянувши повідомлення про злочин №15122025, що надійшов від Заступника Керівника ГСУ Дмитра Хомича та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

14 Грудня 2025 года в 23:50 працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ..
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 45 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 45 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1761162674382.png

Повістка про допит підозрюваному:Сергій Вінчестер
Надаю копію документа-
Посилання

Останнє редагування:

Дмитро Морріс💎

Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,114
Реакції
1,059
Бали
253
1766004037129.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

17.12.2025.
РАПОРТ

про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ - Дмитро Морріс, заявляю: мені не вдалося закінчити досудове розслідування в кримінальному провадженн №15122025 через - вирішення конфлікту, з працівником ЗСУ та його Керівництва.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі