- Реєстрування
- 28 Чер 2023
- Дописи
- 1,114
- Реакції
- 1,059
- Бали
- 253
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус:Зачиненно.
Дата відкриття:15.12.2025.
Головний слідчий: Дмитро Морріс.
Слідча група: Дмитро Хомич.
ОПИС
14 Грудня 2025 года в 23:50 працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Сергій Вінчестер.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Підозрюваний, Працівник ЗСУ Ст.Солдат.
ДОКАЗИ
Доказ 0001 Тайм код з самого початку.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Заступник Керівника ГСУ - Дмитро Хомич, доповідаю про те, що: 14.12.2025 в 23:50, працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження
Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ Дмитро Морріс, розглянувши повідомлення про злочин №15122025, що надійшов від Заступника Керівника ГСУ Дмитра Хомича та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
14 Грудня 2025 года в 23:50 працівник ЗСУ Сергій Вінчестер, зайшов на тереторію НПУ що являється закритим об'єктом, згідно *Закону про закриті та режимні об'єкти* стаття 5 пункт 3 далі на питання чому ви зайшли на тереторію, людина відповіла, *Чекаю* тим саме людина обвинувачується, до статті 45 ККУ..
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 45 ККУ
ПОСТАНОВИВ:
1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 45 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.
Повістка про допит підозрюваному:Сергій Вінчестер
Надаю копію документа-Посилання
РАПОРТ
про дострокове закриття кримінальної справи
Я, Керівник ГСУ/Полковник НПУ - Дмитро Морріс, заявляю: мені не вдалося закінчити досудове розслідування в кримінальному провадженн №15122025 через - вирішення конфлікту, з працівником ЗСУ та його Керівництва.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.
Керівник ГСУ/Полковник НПУ - Дмитро Морріс
Підпис: D.Morris
Останнє редагування: