Федя Батурінець
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Бер 2025
- Дописи
- 464
- Реакції
- 647
- Бали
- 113
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Дата відкриття: 23.08.2025
Головний слідчий: Федя Морріс
Слідча група: Богдан Батурінець
ОПИС
Повідомляю, що відповідно до службового виклику я, підполковник поліції Федя Морріс, прибув до Головного управління Міністерства охорони здоров’я України.
На місці події був присутній головний лікар МОЗ, Микита Мусангович, а також працівники установи та сторонні особи у цивільному одязі. Після входу до кабінету головного лікаря я здійснював супровід з метою забезпечення громадського порядку та недопущення виникнення небезпечних ситуацій.
Під час виконання службових обов’язків одна з працівниць МОЗ неодноразово завдавала мені фізичних ударів, а також висловлювала образи на мою адресу. На початковому етапі я не реагував на ці дії, однак після повторення агресивної поведінки змушений був здійснити затримання зазначеної громадянки та доставити її до Головного управління Національної поліції для подальшого з’ясування обставин.
Встановлено, що вищевказана особа є працівницею МОЗ. Її дії мають ознаки правопорушень, передбачених статтями 24 ККУ та 48 ККУ ч.1, також стаття 43 ККУ
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Ніка Ворштова (працівница МОЗ)
Статус:Підозрювання
Додаткова інформація: має велику гемотому на нозі рожеве плаття
Іʼмя:Артем Донет(працівник НПУ)
Статус:свідок
Додаткова інформація: Розумна людина,Має чорну футболку
ДОКАЗИ
доказ №0001
доказ №0002 (Медичне Обстеження від лікаря що передбачає порушення статті 24 кку)
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В прцессі...
Останнє редагування: