Зачинено ГУНПУ | Національна поліція України | №02672026 | 28 ч. 1 ; 43 ч. 2 ; 47 ч. 1 ; 48 ч. 3 ; 49 ч.2 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
874
Реакції
467
Бали
123
НПУ.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 19.01.2026.
Головний слідчий: Деніс Котик.
Слідча група: Дмитро Хомич.

ОПИС

17-го січня 2026 року, було подано позивну заяву №05 про вчинення злочину на працівника СБУ. Я , Генерал Нац. Поліції Деніс Котик взяв на розгляд справу. Під заявою, позивач описав наступне:
Хотів виїхати в патруль тільки під*їджаю до воріт їх відкрити, відкриває їх СБУ та відразу затримує та не повідомляють причину затримання. Потім викидають всі рації та прослушки але це в них не вийшло та в мене була боді-камера дуже в добром місці схованна, надалі вони садять в авто та по дорозі говорять *Будете відповідати за свої гріхи* приїджають до лісу та прив*язують до дерева і промовляють *Ви наших співробітників не душили? Ви не намагались затримувати наших без причини* Я відповів що я за просто так нікого не затримую, потім почали погрожувати зброєю та говорити *Не боїтесь? я сказав дуже сильно боюсь* Потім почали давати ляпаса це взагалі незаконно все було, потім почали говорити щоб біг в ліс далі або застрелять я почав бігти вони почали стріляти але в землю та в повітря. Потім сіли та поїхали кудись.

На відео-доказі який прикрипив позивач було чітко видно як співробітник СБУ Дава Борщук , та дві невідомі особи у формі СБУ застосували спец. засоби *Кайданки* та викрали працівника Поліції по формі , після чого вивезли його в ліс та почали погрожувати йому вогнепальною зброєю та бити кулаками по обличю. По словам Дави Борщука , цитую: *Відповідайте на мої питання , або ви не боєтеся зброї?*. Згідно вкладеного відео-доказу я можу догадуватися що данне викрадення було помстою за затримання або арешт співробітника СБУ *Невідомо*. Після чого працівник СБУ Дава Борщук та дві невідомі особи наставили зброю на Ернеста та почали стріляти та казати щоб він убігав , після чого підозрювані сіли в автомобіль та уїхали в невідомому напрямку.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Дава Борщук.
Статус: Підозрюваний.
Додаткова інформація: Співробітник Служби Безпеки України , 4 порядкове звання.

Іʼмя: Невідомо.
Додаткова інформація: Невідомо.

Іʼмя: Невідомо.
Додаткова інформація: Невідомо.

Іʼмя: Ернест Наливайко.
Статус: Потерпілий.
Додаткова інформація: Співробітник Національної Поліції України , 8 порядкове звання.

ДОКАЗИ

Відео-доказ. Розпізнування особистості

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процессі....
Генерал ГУ НП України , Деніс Котик

Підпис:
Подпись,генерала НПУ.png

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
19.01.2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Керівник ГСУ - Дмитро Хомич, доповідаю про те, що: 17.01.2026,
було подано позивну заяву №05 про вчинення злочину на працівника СБУ.
Під заявою, позивач описав наступне:
Хотів виїхати в патруль тільки під*їджаю до воріт їх відкрити, відкриває їх СБУ та відразу затримує та не повідомляють причину затримання. Потім викидають всі рації та прослушки але це в них не вийшло та в мене була боді-камера дуже в добром місці схованна, надалі вони садять в авто та по дорозі говорять *Будете відповідати за свої гріхи* приїджають до лісу та прив*язують до дерева і промовляють *Ви наших співробітників не душили? Ви не намагались затримувати наших без причини* Я відповів що я за просто так нікого не затримую, потім почали погрожувати зброєю та говорити *Не боїтесь? я сказав дуже сильно боюсь* Потім почали давати ляпаса це взагалі незаконно все було, потім почали говорити щоб біг в ліс далі або застрелять я почав бігти вони почали стріляти але в землю та в повітря. Потім сіли та поїхали кудись.
На відео-доказі який прикрипив позивач було чітко видно як співробітник СБУ Дава Борщук , та дві невідомі особи у формі СБУ застосували спец. засоби *Кайданки* та викрали працівника Поліції по формі , після чого вивезли його в ліс та почали погрожувати йому вогнепальною зброєю та бити кулаками по обличю. По словам Дави Борщука , цитую: *Відповідайте на мої питання , або ви не боєтеся зброї?*. Згідно вкладеного відео-доказу я можу догадуватися що данне викрадення було помстою за затримання або арешт співробітника СБУ *Невідомо*. Після чого працівник СБУ Дава Борщук та дві невідомі особи наставили зброю на Ернеста та почали стріляти та казати щоб він убігав , після чого підозрювані сіли в автомобіль та уїхали в невідомому напрямку.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Доказ 0001
(b) Розпізнування особистості
(d) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 28 ч. 1 ; 43 ч. 2 ; 47 ч. 1 ; 48 ч. 3 ; 49 ч.2 ККУ.

Керівник ГСУ - Дмитро Хомич
Підпис: D.Homich.

Останнє редагування:

Деніс Котик

Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
874
Реакції
467
Бали
123
1765796965919.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
19/01/2026.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал ГУ НПУ Деніс Котик, розглянувши повідомлення про злочин №02672026, що надійшов від Полковника ГУ НПУ Дмитра Хомича та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Керівник ГСУ доповідає про те що 17.01.2026 ,
було подано позивну заяву №05 про вчинення злочину на працівника СБУ.
Під заявою, позивач написав наступне: хотів виїхати в патруль тільки під*їджаю до воріт їх відкрити, відкриває їх СБУ та відразу затримує та не повідомляють причину затримання. Потім викидають всі рації та прослушки але це в них не вийшло та в мене була боді-камера дуже в добром місці схованна, надалі вони садять в авто та по дорозі говорять *Будете відповідати за свої гріхи* приїджають до лісу та прив*язують до дерева і промовляють *Ви наших співробітників не душили? Ви не намагались затримувати наших без причини* Я відповів що я за просто так нікого не затримую, потім почали погрожувати зброєю та говорити *Не боїтесь? я сказав дуже сильно боюсь* Потім почали давати ляпаса це взагалі незаконно все було, потім почали говорити щоб біг в ліс далі або застрелять я почав бігти вони почали стріляти але в землю та в повітря. Потім сіли та поїхали кудись.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею №28 ч.1 ; 43 ч.2 ; 47 ч.1 ; 48 ч.3 ; 49 ч.2 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Генерал ГУ НПУ Деніс Котик
Підпис:
Подпись,генерала НПУ.png

Деніс Котик

Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
874
Реакції
467
Бали
123
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ.
19/01/2026

ПОВІСТКА ПРО ДОПИТ
Повістка про допит підозрюваному - Дава Борщук
Надаю копію документа:
Повістка.
Генерал ГУ НПУ Деніс Котик
Підпис:
Подпись,генерала НПУ.png

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
1768848389735.png
Міністертсво Охорони Здоров'я
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
19/01/2026.
ПРОТОКОЛ
о результатах медичного обслідування (експертизи)

Я, Лікар Фармацевт м.Київ - Федя Батурінець, отримавши вилучені матеріали по кримінальній справі№02672026 вирішив здійснити медичне обслідування (експетизу), щодо потерпілого для підтвердження правопорушення підозрюваними, що передбачено Розділом VIII, Статтею 19, пункту 1 Кримінально Процесуального Кодексу України.Щоб Довести Вину порушення Саттї 43 ч.2 ККУ"(Поняття експертизи. Експертиза — це розгляд, дослідження експертом-фахівцем якихось справ, питань, що потребують спеціальних знань. Експертом під час проведення експертизи може виступати особа, обізнаність якої у необхідному питанні не має сумніву. Наприклад, патологоанатом з фракції МОЗ може виступати у кримінальній справі як експерт для проведення розтину тіла, що допоможе слідству визначити причину смерті.)".19 січня 2026 року, у 20:20 було проведено обслідування було Знайдено Забій М'ягких Тканин Обличчя,Гематоми,ушкодження Внаслідок ударів Кулаками проводив працівник МОЗ (Далі - Міністерство Охорони Здоров'я) Федя Батурінець

Результати експертизи:
У Ході Обслідування професійним Лікарем Федей Батуріньцом було діагностовано-
Забій М'ягких Тканин Обличчя,Гематоми,ушкодження Внаслідок ударів Кулакам
(Стаття 43 ч. 2 Затверджено порушена)

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ

Відеозапис №1: Доказ №0001

Лікар Фармацевт м.Київ - Федя Батурінець

Підпис:
1768948960169.png

Останнє редагування:

Дмитрo Залізняк

Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223

1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ.
22/01/2026​

ПОВІСТКА ПРО ДОПИТ
Повістка про допит підозрюваному - Дава Борщук
Надаю копію документа: Повістка. (Актуальна)​
Полковник ГУ ГПУ - Дмитро Хомич

Дмитрo Залізняк

Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
22/01/2026.​

1769102659933.png

ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, Полковник - Дмитро Хомич, 22.01.2026 року, відправив повістку про допит підозрюваного у справі №02672026

Вияснив такі данні як:
Ім'я та прізвище допитуваного: Дава Борщук
Дата народження: Невідома
Місце проживання: Невідоме
Громадянство: Невідоме
Місце роботи або навчання: ЦУ СБУ м. Київ
Контактний номер: відсутній
(Вказанна інформація була взята із бази НПУ)

Підозрюваний на вказану дату в повістці на допит не явився вагомої причини для неявки не було помічено та повідомлено заздалегіть.

Дмитрo Залізняк

Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
22.01.2026
1769103315617.png

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Полковник -Дмитро Хомич, розглянувши матеріали кримінальної справи №02672026, під страхом лжесвідчення.

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №02672026 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
298
Реакції
630
Бали
153
1759004526488.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Офіс Генерального Прокурора.
26.01.2026.

ПОСТАНОВА
про закриття кримінальної справи

Я, Генеральний Прокурор Богдан Батурінець, розглянувши матеріали кримінальної справи №02672026,

ВСТАНОВИВ:

Закрити кримінальну справу у зв’язку з порушенням порядку її відкриття та недостатністю доказів.

ПОСТАНОВИВ:
1. Закрити кримінальку справу №02672026 та передати до архіва.

Генеральний Прокурор - Богдан Батурінець
Підпис:

1769406974220.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі