- Реєстрування
- 11 Бер 2024
- Дописи
- 609
- Реакції
- 577
- Бали
- 113
Головна інформація
Дата відкриття: 03.05.2025
Головний слідчий: Тоні Житомирський
Слідча група: Олександр Житомирський , Тоні Житомирський, Богдан Житомирський, Назар Коноба
ОПИС
Дата події: 03 травня 2025 року
Час: 23:58
Місце події: Невідомо, так як людина писала в міжфракційну рацію, та це було зафіксовано
Фігурант(ка): Громадян
Суть події
Під час, охорони ВЧ, було замічено як працівник ЗМІ "Ростислав Фамовичь" Повідомив таке повідомлення в міжфракційну рацію "Закиньте кому не жалко", та написав свою карту. Я розцінюю це як зловживання службовою владою, тому що міжфракційна рація є далеко не у всіх, З приводу службової недбалістї, людина це писала не 1 раз, я так розумію йому все однак на свою посаду.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Ростислав Фамовичь
Статус: На волі
Додаткова інформація: По хвилі передали "Закиньте кому не жалко грошей" після того як я подивився хто це сказав, їм виявився Ростислав Фамовичь
ДОКАЗИ
1. Screenshoot
2. BODYCAM
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Їде рослідування про дане повідомлення в міжфракційну рацію
Полковник ГУНПУ К Тоні Житомирський
Головний слідчий: Тоні Житомирський
Слідча група: Олександр Житомирський , Тоні Житомирський, Богдан Житомирський, Назар Коноба
ОПИС
Дата події: 03 травня 2025 року
Час: 23:58
Місце події: Невідомо, так як людина писала в міжфракційну рацію, та це було зафіксовано
Фігурант(ка): Громадян
Суть події
Під час, охорони ВЧ, було замічено як працівник ЗМІ "Ростислав Фамовичь" Повідомив таке повідомлення в міжфракційну рацію "Закиньте кому не жалко", та написав свою карту. Я розцінюю це як зловживання службовою владою, тому що міжфракційна рація є далеко не у всіх, З приводу службової недбалістї, людина це писала не 1 раз, я так розумію йому все однак на свою посаду.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Ростислав Фамовичь
Статус: На волі
Додаткова інформація: По хвилі передали "Закиньте кому не жалко грошей" після того як я подивився хто це сказав, їм виявився Ростислав Фамовичь
ДОКАЗИ
1. Screenshoot
2. BODYCAM
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Їде рослідування про дане повідомлення в міжфракційну рацію
Полковник ГУНПУ К Тоні Житомирський