Максим Линник
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Гру 2023
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 357
1. Ваше Ім'я та Прізвище (+ID): Максим Линник 59916
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: нi
3. Ваш тег в Telegram: ognina11
4. Ваш логін в Discord: .ognina
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: пiдполковник УПП
6. Які у вас є ідеї для підрозділу:
Система внутрішніх перевірок — контроль дисципліни та роботи особового складу.
Навчальний центр — регулярні тренування, стройова підготовка, навчання молодшого складу.
Спільні патрулювання — організація спільних операцій із іншими підрозділами.
Система звітності — чіткі щотижневі звіти для керівництва.
Рейтинг співробітників — відзначення найактивніших гравців.
Спецоперації — створення регулярних рольових операцій із конкретними сценаріями.
Наставництво — закріплення досвідчених співробітників за новачками.
Дисциплінарна система — зрозумілі правила, попередження та заохочення.
Система підвищень — підвищення не лише за онлайн, а й за реальну активність та якість RP.
Контроль територій — розподіл районів між екіпажами/групами для ефективнішої роботи.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: Вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, оскільки маю достатню мотивацію, відповідальність та бажання розвивати підрозділ. Готовий активно працювати з особовим складом, підтримувати дисципліну, допомагати молодшому складу та організовувати якісну роботу підрозділу. Також готовий брати на себе відповідальність за прийняті рішення та бути прикладом для інших співробітників. Моя головна мета — зробити підрозділ більш організованим, активним та ефективним.
8. Ваше звання у фракції: Старший Сержант 4
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): УПП
ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Максим
2. Місто, в якому проживаєте: Суботiв
3. Ваш справжній вік: 17
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: нi
3. Ваш тег в Telegram: ognina11
4. Ваш логін в Discord: .ognina
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: пiдполковник УПП
6. Які у вас є ідеї для підрозділу:
Система внутрішніх перевірок — контроль дисципліни та роботи особового складу.
Навчальний центр — регулярні тренування, стройова підготовка, навчання молодшого складу.
Спільні патрулювання — організація спільних операцій із іншими підрозділами.
Система звітності — чіткі щотижневі звіти для керівництва.
Рейтинг співробітників — відзначення найактивніших гравців.
Спецоперації — створення регулярних рольових операцій із конкретними сценаріями.
Наставництво — закріплення досвідчених співробітників за новачками.
Дисциплінарна система — зрозумілі правила, попередження та заохочення.
Система підвищень — підвищення не лише за онлайн, а й за реальну активність та якість RP.
Контроль територій — розподіл районів між екіпажами/групами для ефективнішої роботи.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: Вважаю, що саме я повинен зайняти цю посаду, оскільки маю достатню мотивацію, відповідальність та бажання розвивати підрозділ. Готовий активно працювати з особовим складом, підтримувати дисципліну, допомагати молодшому складу та організовувати якісну роботу підрозділу. Також готовий брати на себе відповідальність за прийняті рішення та бути прикладом для інших співробітників. Моя головна мета — зробити підрозділ більш організованим, активним та ефективним.
8. Ваше звання у фракції: Старший Сержант 4
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): УПП
ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Максим
2. Місто, в якому проживаєте: Суботiв
3. Ваш справжній вік: 17