Ілля Новоміфович
Новий гравець
- Реєстрування
- 16 Жов 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
ІС інформація:
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Ілля Новоміфович 16631
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: -Підполковник ДСНС, -Майор ЗСУ, -Адвокат, -Майор НПУ.
3. Ваш тег в Telegram: @frozy_xx3
4. Ваш логін в Discord: Illia06926
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник (11) (УПП)
6. Які у вас є ідеї для підрозділу: Хотів би почати займатися більше новими спіробітниками, також хотів би почати проводити більше РП, тренувань та лекцій, також побільше займати БП з СБУ. Також хотілося б щоб в підрозділі УПП було б побільше людей.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: Я адекватний, спокійний, готовий вислухати кожного співробітника, якщо є якісь питання.
8. Ваше звання у фракції: Майор (9)
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): НАВС
ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Ілля
2. Місто, в якому проживаєте: Суми
3. Ваш справжній вік: 14 (є виключення)
4. Ваш ігровий рівень: 24
1. Ваше Ім'я та Прізвище(+id): Ілля Новоміфович 16631
2. Чи був у вас досвід на керівних посадах: -Підполковник ДСНС, -Майор ЗСУ, -Адвокат, -Майор НПУ.
3. Ваш тег в Telegram: @frozy_xx3
4. Ваш логін в Discord: Illia06926
5. Посада та підрозділ, на які ви претендуєте: Полковник (11) (УПП)
6. Які у вас є ідеї для підрозділу: Хотів би почати займатися більше новими спіробітниками, також хотів би почати проводити більше РП, тренувань та лекцій, також побільше займати БП з СБУ. Також хотілося б щоб в підрозділі УПП було б побільше людей.
7. Чому саме ви повинні зайняти дану посаду: Я адекватний, спокійний, готовий вислухати кожного співробітника, якщо є якісь питання.
8. Ваше звання у фракції: Майор (9)
9. У якому підрозділі ви знаходитесь (обов'язково потрібно бути у підрозділі): НАВС
ООС інформація:
1. Ваше справжнє ім'я: Ілля
2. Місто, в якому проживаєте: Суми
3. Ваш справжній вік: 14 (є виключення)
4. Ваш ігровий рівень: 24