Розглянуто ГУНП м. Харків /Ковалевич Дмитро/Порушення правил або інструкцій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Дмитро Ковалевич
2. Особистий нікнейм: Микита Стернюк
3. Суть скарги: Я, Стернюк Микита, прошу розглянути мою скаргу на співробітника ГУНП по м.Харків Ковалевича Дмитра
Цей співробітник, по-перше був у патрулі знаходячись один, порушуючи іструкції/правила(що знаходяться на сторінці https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/УПРАВЛІННЯ-ПАТРУЛЬНОЇ-ПОЛІЦІЇ.15512/), а саме - "- Виїжджати в патруль або на несення служби на блок посту одному; (дозволяється виїжджати одному тільки до лікарні для отримання мед допомоги, на СТО для ремонтування т\з, та для доставлення порушника до СБУ);". По-друге не показав посвідчення на мою вимогу, керуючись надуманою причиною, порушивши ту ж саму інструкцію/правила, а саме - "...при зверненні особи до поліцейського представитись, назвати своє звання, прізвище та посаду, на вимогу особи пред'явити посвідчення...). В обох випадках співробітник проявивши не повагу до громадянина, просто уїжджав від мене.
Я прошу вас, прийняти необхідні міри
4. Особисті докази (скриншот/відео):
(таймкод 0:00-0:20) ;
5. Дата порушення: 19.01.2023

Дмитро Князь

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
797
Реакції
259
Бали
123
Добрый вечер, начну с того что я был не один в патруле, был напарник, Назар Боцман (вылетел). Дальше, я к вам не обращался, это вы ко мне обратились. В данной ситуации (..при зверненні особи до поліцейського представитись, назвати своє звання, прізвище та посаду, на вимогу особи пред'явити посвідчення...) не работает...

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Закрито на час розгляду. Очікуйте рішення протягом 24 годин. Приємного дня!

Ваня Гавриленко

Слідкуючий МВС
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
114
Реакції
46
Бали
28
Шановний гравець!
Порушень правил серверу не виявлено. Поспілкувавшись з лідером, за порушення статуту та некоректну поведінку гравця буде покарано.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі