- Реєстрування
- 29 Лют 2024
- Дописи
- 791
- Реакції
- 764
- Бали
- 153
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: Зачинено.
Дата відкриття: 04/09/2025.
Головний слідчий: Тимофій Авенчук
Слідча група: Тимофій Авенчук, Дмитро Морріс
ОПИС
04 вересня 2025 Року о 14:02, Сержант СБУ міста Києва, Тимофій Авенчук перебував на спец.завдані. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, що продає предмет, схожий на зброю, та придбав її.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Фаилент Кингсман.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Має рюкзак Adidas, помаранчевий шарф і червоно-чорну шляпу.
ДОКАЗИ
Доказ №0001
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
04 вересня 2025 року, у 15:28 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №040920251. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ярослав Романович.
Результати експертизи: встановлено що це зброя, а саме - м4
04 вересня 2025 року, у 15:33 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №040920251. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ярослав Романович.
Результати експертизи: встановлено особу порушника, ним виявився - Фаилент Кингсман
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 38 ККУ.
Повістка про допит підозрюваному: Фаилент Кингсман.
Надаю копію документа: Повістка
Я, Сержант - Тимофій Авенчук, 5 вересня 2025 року, не допитав підозрюваного у справі №040920251.
Фаилент Кингсман не прийшов на допит
Я, Директор ДБР - Тимофій Авенчук, заявляю: мені не вдалося затримати фігуранта справи №040920251 через - хворобу
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.
Слідчий ДБР, Сержант СБУ м.Києва - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: