Джеймс Вальтер
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 301
- Реакції
- 172
- Бали
- 88
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 23.05.2025.
Головний слідчий: Джеймс Вальтер
Слідча група: Джеймс Вальтер, Джеймс Барбара.
ОПИС
Ввечері 19.05.2025 а саме в 22:26 за Київським часом під час розвідки побачив поліцейське авто та громадян які вийшли з машини та толпою огородили поліцейську машину, після чого я зупинився у разі чого допомогти поліцейському від можливого нападу, побачивши що громадяни почали діставати зброю та стріляти, я негайно зробив безпечний маневр, вийшов з авто, після чого громадяни перестали стріляти та я сів в машину, що би не провокувати перестрілку та слідкувати за ситуацією. Під'їхавши ближче, громадянин в білій футбольці казав що вони стріляли випадково та провокувакли співробітника поліції. Громадянин в чорній курточці провокував співробітника поліції, після чого як підійшов громадянин, вони його розстріляли, тим часом я та поліцейський не могли нічого з цим вдіяти так як перед нами було 4 озброєних людини, тому ми не могли протиставити свої сили проти них. .
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Рікардо Фуентес, Дмитро Мужній, Ярослав Рабчун, Федя Кисленко, Денчик Мазур
Статус: На волі
Додаткова інформація: Цю ситуацію треба обов'язково треба взяти до уваги, та притягнути винуватців до найвищої міри покарання.
ДОКАЗИ
Відеодоказ (тайм коди: 1:20, 2:16, 2:26)
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Справа передана до генеральної прокуратури з подальшої передачою до суду.
Посада - Джеймс Вальтер, Заступник керівника ДБР
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: