Харукі Духов
ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
- Реєстрування
- 25 Гру 2022
- Дописи
- 289
- Реакції
- 348
- Бали
- 123
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 06/03/2025.
Головний слідчий: Бодя Духов.
Слідча група: Бодя Духов, Егор Веловський.
ОПИС
06.03.2025 ≈ 18:05 за Київським часом працівники Державна Служба з Надзвичайних Ситуацій (далі - ДСНС) прибули до Укрзалізниці (далі - УЗ) для перевірки вогнегасників. Після чого під час того, як почалась перевірка Начальник Укрзалізниці (далі - УЗ) запропонував гроші за кожний вогнегасник, який не дотримується норм. Після чого працівника Державної Служби з Надзвичайних Ситуацій (далі - ДСНС) наголоси що це хабарництво. Тим самим Начальник Укрзалізниці(далі - УЗ) Роман Тоширо порушив 50 статтю Кримінального Кодексу України (далі - ККУ), а саме пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Роман Тоширо.
Статус: На волі.
Додаткова інформація: Підозрюваний. На даний момент Начальник Укрзалізниці(далі - УЗ).Ідентифікаційний номер - 47082
Іʼмя: Артур Алабаєв.
Додаткова інформація: Свідок. На даний момент Полковник ДСНС.Ідентифікаційний номер - 4839
Іʼмя: Ігор Хмельник.
Додаткова інформація: Свідок. На даний момент працівник ДСНС.Ідентифікаційний номер - 97858
Іʼмя: Леонід Нижник.
Додаткова інформація: Свідок. На даний момент працівник ДСНС.Ідентифікаційний номер - 56760
ДОКАЗИ
Доказ №001.
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Я, Підполковник - Бодя Духов, доповідаю про те, що: 06/03/2025 ≈ 18:05, за Київським часом працівники Державна Служба з Надзвичайних Ситуацій (далі - ДСНС) прибули до Укрзалізниці (далі - УЗ) для перевірки вогнегасників. Після чого під час того, як почалась перевірка Начальник Укрзалізниці (далі - УЗ) запропонував гроші за кожний вогнегасник, який не дотримується норм. Після чого працівника Державної Служби з Надзвичайних Ситуацій (далі - ДСНС) наголоси що це хабарництво. Тим самим Начальник Укрзалізниці(далі - УЗ) Роман Тоширо порушив 50 статтю Кримінального Кодексу України (далі - ККУ), а саме пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду
Я, Полковник Денис Ярмак, розглянувши повідомлення про злочин №06032025, що надійшов від Підполковника Боді Духова та матеріали перевірки
Повістка про допит підозрюваному - Роман Тоширо:
Надаю копію документа: Повістка
Підполковник - Бодя Духов
Повістка про допит підозрюваному - Роман Тоширо:
Я, Підполковник СБУ м.Дніпра - Бодя Духов , 10 Лютого 2025 року, запросив підозрюваного у справі №05032025 на допит.
Роман Тоширо - Не прийшов на допит.
Повістка про допит свідка - Артур Алабаєв:
Я, Підполковник СБУ м.Дніпра - Бодя Духов , 10 Лютого 2025 року, запросив свідка у справі №05032025 на допит.
Артур Алабаєв - Не прийшов на допит.
Повістка про допит свідка - Ігор Хмельник:
Повістка про допит свідка - Леонід Нижник:
Я, Підполковник СБУ м.Дніпра - Бодя Духов , 10 Лютого 2025 року, запросив свідка у справі №05032025 на допит.
Ігор Хмельник - Не прийшов на допит
Я, Підполковник СБУ м.Дніпра - Леонід Нижник, 10 Лютого 2025 року, запросив свідка у справі №05032025 на допит.
Леонід Нижник - Не прийшов на допит.
Підполвник - Бодя Духов
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: