Відмовлено ГУ НПУ м.Харкова//Едвін Домбазов//Перевищення службових повноважень//Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
1. Нікнейм гравця: Едвін Домбазов
2. Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
3. Суть скарги: Пояснюю ситуацію, людина підійшла постукала у вікно моєї автівки коли я перебував на узбіччі дороги, після чого людина розбила авто моєї автівки та заарештувала мене за Непідкорення, прибувши до віділення ГУНП м.Харкова я попросив адвоката, але людина викликала його один раз, адвокат не вийшов на зв'язок та він мені виписав розшук та уклав в КПЗ, є пару скріншотів цієї ситуації, також хочу запросити відеозапис з нагрудної боді камери співробітника, та видати покарання//провести бесіду людині

Якщо людина без нічого просто підбігла та зробила арешт без вагомої на це причини це є порушення статуту 12) Співробітникові ГУНП забороняється проводити затримання / використовувати тайзер без вагомої на це причини
Також людина так і не надала адвоката, після того людина не сказала чи є у вас власний адвокат так як я міг викликати його спираючись на міранду телефоного дзвінка.
Також коли я запросив відео докази нагрудної камери працівника він мені відмовився її предоставити, або зачекати адвоката та уклав в КПЗ без доказів...

Також наскільки я зрозумів данному громадянину нема було чим зайнятись він сидівши у спец. зв'язку діскорда він казав "А де цей Бахмутат побігли його затримаєм" після чого прийшовши до мене коли я стояв на аварійних знаках людина розбила скло моє автівки та заарештувала пройшу прийняти міри щодо цієї людини, та запросити відеодокази які він повинен був надати у відділку але не надав....

4. Докази (скріншот/відео) Фото Доказ з нагрудної камери як людина виписала розшук без адвоката
Фото доказ як людина поклала мене в КПЗ, хочу побачити відеодказ мого порушення, або якщо співробітник не надасть докази приклати до цього Генерала/Полковника, якщо у людини немає доказів або вона їх не надасть це є порушення статуту законів поліції, за яке раніше звільняли працівників. Коли я стояв на узбіччі після чого Поліцейський без вагомої причини підбіг стукав мені у вікно, також не представився, розбив вікно та натягнув кайданки.

5. Дата порушення: 05.09.2023
1691942616533.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі