Відмовлено Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Хітмен

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
124
Реакції
138
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Саша Хітмен
2. Нікнейм адміністратора: роман семеген
3. Суть скарги: На 1 відео видно як клан барінов починають стриляти, після чого я підбігаю і в мене зажимають з авто тобто порушення правил гри + я знаходився в зз, додаючи до цього семеган написав що була провоккація з чого він це взяв?? Не відомо! Тому що коли приїхали барінов я навіть не направляв зброю на них, тобто провокації не було! Стояв говорив з токсіками, і з авто барінов почали тулити. На 2 відео видно як я їду по своїй смузі з лікарні, дивлюся щоб заді не було гравців з клану барінов щоб не улитіти за рк-рпк потім виїжає гелик на нашу смугу і семеган видав мені покарання за навмисний таран коли гелик виїхав на нашу смугу тобто навмисного тарану не було!!!! Максимальна халатність зі сторони адміністратора. Додаючи до цього він не видав всім гравцям покарання. Це теж ХАЛАТНІСТЬ! Прошу нарешті зняти халатного адміністратора з посади адм! ВІЗЬМІТЬ ЙОГО ДО УВАГИ! ПОДИВІТЬСЯ ФОРУМ СКІЛЬКИ НА НЬОГО СКРАГ! Додаючи до цього він люто блатить картелі а ви на це не звираєте уваги.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тиць
5. Дата порушення: 10.05.26

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

1 фрапс - не бачу там зелених зон в яких ви знаходились. Порушень також не бачу у вас війна кланів.
2 фрапс - погоджуюсь з відповіддю з вашої сторони відсутній звук на фрапсі де немає повного розуміння ситуації.

Також ваша скарга може бути відмовленою за цією ж причиною.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі