Саша Хітмен
Поважний гравець
- Реєстрування
- 17 Лют 2026
- Дописи
- 124
- Реакції
- 138
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм: Саша Хітмен
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Даний адміністратор видав мені покарання за: 7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня. Даний адміністратор видав покарання по своїм догадкам:
На відео видно як ми вбили 2 гравців. А саме: Рік Кошик та Ксюша Кошик, після чого Рік Кошик лижав в ноці а Ксенія улитіла в больку і через пару секунд він теж улитів. Після чого приїхала Ксенія тобто за RK почала мене DB. Монтажу відео немає. У адміністрації є логи по яким на мою думку можна подивитись коли вмер, коли уйшов в больку і все остальне. + на відео видно кровяний слід коли персонаж вмер. На відео видно що при туліві Рік Кошик підняв Ксенію яку я зразу ж і вбив коли зажимав по Кошику. Навіть якщо даного гравця підняли адреналіном як каже Семеген то цей гравець не приїхав би зі сторони картелю на тачці картелю.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відео 2 Відео 1 скарга
5. Дата порушення: 25.05.26
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Даний адміністратор видав мені покарання за: 7.7. Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня. Даний адміністратор видав покарання по своїм догадкам:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відео 2 Відео 1 скарга
5. Дата порушення: 25.05.26