Зачинено Генерал СБУ// NonRP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
267
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Кіліан Краймз
2. Нікнейм порушника:Вова Нолан
3. Суть скарги:Зупинив спів-робітник СБУ після чого дізнаюсь що це генерал питаю причина зупинки починає говорити про військове положення і так далі , кажу ,що треба сіти в транспорт щоб не пропав і людина без попердження та без відігровок викидає з транспорту після чого я знов сідаю в транспорт та закриваю транспорт (відіграю в чат) проте не зважаючи на ці пісдставини знов викидає . Після чого я не знаю про ,що мені говорити з такою агресивною людину та почав їхати і він почав розстріювати на місці в населеному пункті хотя мав всі можливості мене наздогнати без відкриття вогню тим самим порушив такі правила як:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.38.
Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Виняток: під час нападу на ВЧ, згідно встановлених правил.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:14.03

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Гравець Вова Нолан знятий з посади 'Лідера організації СБУ'.

Зачинено.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
+
Гравець Вова Нолан [31972] отримає покарання згідно правил проєкту -
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі