Відмовлено Генерл СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
6
Бали
3
  1. Нікнейм гравця: Макс Iгнатченко
  2. Особистий нікнейм: Алекс Харьковский
  3. Суть скарги: Вітаю! Стоял недалеко от армии, общался с сотрудник с ЗСУ, уточняли где зона на которой можно находится где не разрешено находится гражнанским (так как приказ генерала ЗСУ на гражданских не распространяется), после чего сотрудник ЗСУ позвал сотрудникка СБУ тот в тупую достал меня с машины и отвез в КПЗ,( с учётом что я стою далеко от КПП) Так же данный сотрудник сказал что я не имею право не на адвоката не на что, так как я никто (Тайм код 15:10 )! Накидал мне статей ан 2 часа, хотя говорил только о 1.8, а накидал 3.6 3.7 , какой цырк. Остальное на видео. Так же тайм код 4:15 данный сотрудник бегал открывал мне багажник, капот, двери. Как оказалось это еще и генерал, вот вопрос как таких генералов ставят на должность?
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 22.01.2024

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
1,554
Реакції
620
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Переношу скаргу до відповідного розділу.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
1,368
Реакції
1,246
Бали
253
Адреса
Нікополь
Бажаю здоров'я!
Відповідь надаю виключно адміністрації, дякую за увагу!

Гравець порушував правила перебування на території ЗСУ, про що повідомив працівник ЗСУ.
Його було затримано за ст. 1.8 "Непідкорення" та доставлено до КПЗ в НПУ м. Київ
Надаю докази зі своєї сторони -
ВІДЕО№1 та ВІДЕО№2

По перше, хотів би звернути увагу, що засоби фіксації були вилучені у людини, тому відеозаписів бути не могло і не може ніяким чином. Вилучення засобів фіксації на 2 відео - таймкод 04:00 по 04:45
Під час подорожі до НПУ, гравець порушував правило MG та брав інформацію з реального життя в ігровому.
Також на таймкоді 2:30 гравець відкрито погрожував зливом, що карається ігровим блокуванням - ПРОШУ ПРИЙНЯТИ ДО УВАГИ!

Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
6
Бали
3
Может ты не слышал но на 9:29 он сказал "Вы имеете право на адвоката и т.д"
Тайм код где он сказал ( Что я не имею никакого права я уточнил) смотри сам. А так же хороший откат с его стороны. В котором он просто подошел и без всяких обьяснений пытается меня достать и задержать, а я с ним всего лишь хотел поговорить, попросил представится, а он чисто достал с машины одел наручники и повез меня в кпз, так еще и статей накидал левых, что является *Привышение служебных полномочий*

Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
4
Реакції
6
Бали
3
По перше, хотів би звернути увагу, що засоби фіксації були вилучені у людини, тому відеозаписів бути не могло і не може ніяким чином. Вилучення засобів фіксації на 2 відео - таймкод 04:00 по 04:45 - а это уже от игровка в свою пользу, как такое может влиять на решение наказания через форум?)На видео четко слышно что говорю в офтоп.
Також на таймкоді 2:30 гравець відкрито погрожував зливом, що карається ігровим блокуванням - ПРОШУ ПРИЙНЯТИ ДО УВАГИ! - Ответ был четкий * Я погрожую тоби, що ты працюешь неправомирно* Я не отказываюсь от своих слов, что я уточнил, что буду писать ЖБ и за данные нарушения должны быть наказание, увольнение так точно. Так как нарушил не один пункт правил, при том что грубых нарушений от лидера фракции.

Бажаю здоров'я!
Відповідь надаю виключно адміністрації, дякую за увагу!

Гравець порушував правила перебування на території ЗСУ, про що повідомив працівник ЗСУ.
Його було затримано за ст. 1.8 "Непідкорення" та доставлено до КПЗ в НПУ м. Київ
Надаю докази зі своєї сторони -
ВІДЕО№1 та ВІДЕО№2

По перше, хотів би звернути увагу, що засоби фіксації були вилучені у людини, тому відеозаписів бути не могло і не може ніяким чином. Вилучення засобів фіксації на 2 відео - таймкод 04:00 по 04:45
Під час подорожі до НПУ, гравець порушував правило MG та брав інформацію з реального життя в ігровому.
Також на таймкоді 2:30 гравець відкрито погрожував зливом, що карається ігровим блокуванням - ПРОШУ ПРИЙНЯТИ ДО УВАГИ!

Останнє редагування:

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,002
Реакції
710
Бали
213
Вітаю, по вказаним вами тайм-кодам, а саме 4:15 та 15:10 - порушень не виявлено

Також можна зрозуміти, що гравець відігрував роль Bad Cop та це дає можливість відходити від встановлених норм
Можете ознайомитися з правилами - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-bad-cop-gov.91848/

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі