Розглянуто Генна Кернес, Міша Добкін / 6.2, 6.4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
362
1. Ваш нікнейм: Ростислав Долар
2. Нікнейм порушника: Генна Кернес 228506, Міша Добкін 228502
3. Назва клану порушника: VOLKOV
4. Суть скарги:
Був у патрулі та прямував на лівий берег Києва. У найнесподіваніший момент по моєму автомобілю відкрили вогонь. 6.4. "DM Car" — DeathMatch Car — умисне псування або нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців усередині без вагомої IC причини. | Деморган 5–30 хвилин.
Розгубившись від ситуації, я врізався у стовп. На щастя, все обійшлося. Повернувшись до ситуації, я одразу розвернувся та почав шукати громадянина Генна Кернеса, якого запам’ятав за зовнішністю.
Знайшовши його, я почав переслідувати його пішки з тайзером, щоб затримати та доставити до відділку для з’ясування обставин. Під час переслідування під’їхав автомобіль, у якому перебував громадянин Міша Добкін, але я не надав цьому значення і продовжив переслідувати громадянина Генна Кернеса.
У найнесподіваніший момент громадянин Генна Кернес різко розвернувся та відкрив по мені вогонь зі зброї М4. Я, у свою чергу, дістав свою М4 та почав стріляти у відповідь. У результаті мене довели до несвідомого стану громадянин Міша Добкін та громадянин Генна Кернес. 6.2. "DM" — DeathMatch — доведення до несвідомого стану гравця без вагомої IC причини. | Деморган 60–100 хвилин.
Я навіть не побачив, що по мені стріляє громадянин Міша Добкін, тому дістав зброю з думкою, що йду 1 на 1, і не порушую правило 6.13. "PG" — PowerGaming — уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження. | Деморган 15–60 хвилин.
Прошу розглянути цю ситуацію та не видавати мені покарання, оскільки я не бачив, що зі спини по мені також стріляв громадянин Міша Добкін, і діяв відповідно до ситуації, яку бачив на той момент.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
6. Дата порушення: 08.03.2026

Захар Лісовий

Екс Адміністратор 07 01
Активний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
900
Реакції
300
Бали
478
Скарга буде закрита для розгляду та вирішиння вердикту
Очікуйте!

Захар Лісовий

Екс Адміністратор 07 01
Активний гравець
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
900
Реакції
300
Бали
478
Вітаю
✅ «Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт за результатами перевірки.»

Гравець #228506 Отримує покарання:Деморган на 60 хвилин причина:FD + PG

Гравець #228502 Отримує покарання:Деморган на 60 хвилин причина: DM

Розглянуто
Дякуємо за ваше звернення. Ми цінуємо, що ви приділили час та повідомили про ситуацію.
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі