Розглянуто Генна Кернес, Міша Добкін / 6.2, 6.4

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
21
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Ростислав Долар
2. Нікнейм порушника: Генна Кернес 228506, Міша Добкін 228502
3. Назва клану порушника: VOLKOV
4. Суть скарги:
Був у патрулі та прямував на лівий берег Києва. У найнесподіваніший момент по моєму автомобілю відкрили вогонь. 6.4. "DM Car" — DeathMatch Car — умисне псування або нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців усередині без вагомої IC причини. | Деморган 5–30 хвилин.
Розгубившись від ситуації, я врізався у стовп. На щастя, все обійшлося. Повернувшись до ситуації, я одразу розвернувся та почав шукати громадянина Генна Кернеса, якого запам’ятав за зовнішністю.
Знайшовши його, я почав переслідувати його пішки з тайзером, щоб затримати та доставити до відділку для з’ясування обставин. Під час переслідування під’їхав автомобіль, у якому перебував громадянин Міша Добкін, але я не надав цьому значення і продовжив переслідувати громадянина Генна Кернеса.
У найнесподіваніший момент громадянин Генна Кернес різко розвернувся та відкрив по мені вогонь зі зброї М4. Я, у свою чергу, дістав свою М4 та почав стріляти у відповідь. У результаті мене довели до несвідомого стану громадянин Міша Добкін та громадянин Генна Кернес. 6.2. "DM" — DeathMatch — доведення до несвідомого стану гравця без вагомої IC причини. | Деморган 60–100 хвилин.
Я навіть не побачив, що по мені стріляє громадянин Міша Добкін, тому дістав зброю з думкою, що йду 1 на 1, і не порушую правило 6.13. "PG" — PowerGaming — уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження. | Деморган 15–60 хвилин.
Прошу розглянути цю ситуацію та не видавати мені покарання, оскільки я не бачив, що зі спини по мені також стріляв громадянин Міша Добкін, і діяв відповідно до ситуації, яку бачив на той момент.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Відео
6. Дата порушення: 08.03.2026

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
907
Реакції
296
Бали
123
Скарга буде закрита для розгляду та вирішиння вердикту
Очікуйте!

Захар Лісовий

Адміністратор | Чорноморський край [07]
Адміністратор
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
907
Реакції
296
Бали
123
Вітаю
✅ «Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт за результатами перевірки.»

Гравець #228506 Отримує покарання:Деморган на 60 хвилин причина:FD + PG

Гравець #228502 Отримує покарання:Деморган на 60 хвилин причина: DM

Розглянуто
Дякуємо за ваше звернення. Ми цінуємо, що ви приділили час та повідомили про ситуацію.
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі