Зачинено # Генрі Вінчестер /// Незгідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
10
Бали
11
Нікнейм адміністратора:Генрі Вінчестер
Особистий нікнейм: Богдан Чикатіло
Суть скарги:Генрі видав покарання хоть немає повної ситуації скрін зробили через 3 хв після образи, може була провокація і людину образили і ще хуже наговорили в войс чат а в він бід провокацієї під нервами відповів прохання хай надасть повну ситуацію якщо відео докази повної ситуації нема то прохання зняти покарання, дякую за розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Screenshot_2025-09-12-17-17-13-726_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2025-09-12-17-17-05-579_com.android.chrome.jpg

Дата походже
ння:2025.09.09 16:21

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
2,661
Реакції
948
Бали
253
Вітаю!
Покарання з провокацією рахуються при випадках мало значних порушеннях, образа гравців, неадекватні висловлювання або неповага до гравців, але у вашому випадку було скоєно грубе порушення правил гри, а саме : Образа рідних та родичів, що є неприпустимим в будь-якій ситуації яка могла статися. В першу чергу хочу дати вам рекомендації, слідкувати за своїми емоціями та діями які ви вчинили у цій ситуації цілком можливо було контролювати(Вам просто було потрібно взяти себе під контроль та увімкнути відео-запис), якщо ви вважаєте, що гравець вас спровокував або натомість образив у більш серйозній Формі, ви можете подати скаргу вже на нього зі всіма доказами на форум на крайній випадок, якщо немає відео-доказу з вашої сторони ви можете надати інформацію від 3-особи яка спостерігала за цією ситуацією, хочу зазначити, що мій колега ЗГС Неоф діяв по ситуації за яку ви понесли покарання!

Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
10
Бали
11
Ну так це було на емоціях нормальний мужик як би його маму ображали він би образив в відповідь, + на скріні видно що він скрин зробив після 3 хв +- після події чому він не зробив скрін зразу після ображанння все що я сказав це було на емоціях хочу попросити вибачення за це не знаю що на мене напало я против Генрі нічого погано не маю він хороший ЗГС неоф. Хоть і казав що прийде на моє весілля так і не прийшов

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,819
Бали
253
Вітаю
Покарання було видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі