Відмовлено Геральд Шелбі // Несправедливий кік з ловлі коттеджу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
1.Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі
2.Особистий нікнейм: Джордж Богданов
3.Суть скарги:

Шановний ГА / ЗГА,

Хочу звернути увагу на ситуацію, яка, на мою думку, є несправедливою. Адміністратор Герад Шелбі кікнув мене з ловлі коттеджу, посилаючись на те, що я був AFK більше 30 секунд. Однак я не був AFK, а активно стояв, що можна підтвердити за допомогою відеозапису.

Вважаю, що таке рішення є помилковим, адже, відповідно до правил, AFK має бути підтвердженим, а не визначатися лише через відсутність руху персонажа. Зрозуміло, що іноді ситуації можуть виглядати неоднозначно, але у цьому випадку я точно не порушував правил.

Також хочу звернутися з пропозицією змінити підхід до цього правила. Було б доречно, щоб адміністратор запитував у гравця, чи він на місці, перед тим, як застосовувати кік за AFK. Це дозволило б уникнути подібних ситуацій та зберегти бажання у гравців брати участь у ловлі бізнесів/коттеджів.

Прошу розглянути це питання, перевірити ситуацію за відеозаписом та надати відповідь.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
5.Дата походження: 13.12.2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор видав покарання вірно, згідно Правила ловлі майна 1.3. Заборонено стояти в AFK понад 30 секунд. | Респавн / Від'єднання
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі