Юра Задверняк
⚖️🕵️| 01 |
- Реєстрування
- 28 Чер 2023
- Дописи
- 413
- Реакції
- 800
- Бали
- 138
- Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі
- Особистий нікнейм: Задверняк Юра
- Суть скарги:
Вітаю! При усій повазі до адміністратора Геральда Шелбі. Але саме у цій ситуації він не правий. Підїхавши до перехрестя я побачив знайому мені людину, яка підійшла до мене. Ми почали діалог (так, він був на агресивній ноті, але це ж в межах розумного) вели ми його більш менш нормально, але у один момент гравець та його друзі почали не одноразово принижувати мою честь та гідність певними анімаціями, виводити на кофлікт. Чим саме спровокували певні висловлювання з моєї сторони, але вони не були по типу "мату". Ці слова були ідентичні то тих що звучали до мене.
Як я розумію, адміністратор спостерігав за цим. Але чомусь він не припинив конфлікт а просто очікував момент та видав покарання. Цікаво чому саме тільки мені?
Вважаю, що у данній ситуації був IC момент (Конфлікт людини з людиною) без чітких матів, образливих слів просто так, тощо...
Шановний ЗГА, прошу розібратись чому не були покаранні іншні гравці, та чи є взагалі тут порушення з мого боку) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут тут
- Дата походження: 12.12.2024