Зачинено Геральд Шелбі та Архип Володимирович // ігнорування порушення Правил UKRAINE GTA не видача покарання для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сердж Кулаківський

Начальник Контррозвідки
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
264
Реакції
107
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Геральд Шелбі та Архип Володимирович
  2. Особистий нікнейм: Сердж Кулаківський
  3. Суть скарги: Я виконував службові обов’язки у формі та перебував у патрулі на евакуаторі. Без жодних причин мене почала таранити броньована машина. Я не зміг їй нічого зробити, оскільки вона була броньованою, а гравець продовжував мене збивати. Я викликав адміністрацію через репорт, вказавши причину DM, і мені відповіли два адміністратори Геральд Шелбі та Архип Володимирович. При них цей гравець продовжував мене таранити, але, на жаль, жодної реакції або покарання від адміністрації не було.

Пізніше я затримав іншого гравця, який теж DB-шив мене, і я чекав біля “Сільпо”, поки приїде поліцейський на транспорті щоб довести затриманого до віділку поліції. У цей момент по мені відкрили вогонь у Зеленій зоні. Я знову викликав адміністраторів — і знову відповіли ті ж два адміністратори. Гравець, який раніше мене DB-шив, убив мене в зеленій зоні, але адміністрація знову не відреагувала та не видала покарання.
    Я подав репорт та попросив, щоб хоча б один із цих адміністраторів приєднався до голосового каналу Питання до адміністрації у Discord, але жодної відповіді не отримав.

Прошу покарати гравця який порушив.

Також хочу звернути увагу на поведінку цих адміністраторів які відповідали на мої репорти. Враховуючи, що вони займають посади
    старших адміністраторів, вважаю подібну бездіяльність недопустимою, адже вони не виконали своїх обов’язків і не відреагували на порушення, яке відбувалося прямо при них.
    Такі дії створюють враження
    формального виконання обов’язків або фарму репортів, без реальної допомоги гравцям та контролю за дотриманням правил. Прошу ЗГА перевірити дану ситуацію та вжити відповідних заходів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відео
    Надаю відео повної ситуації і вказую основні моменти (Таймкоди)
    1) 0:15 секунда початок DB
    2) 0:34 секунди викликав репорт
    3) 9:15 Початок FD in GZ також виклик адміністрація.
    4) 10:00 DM in GZ також в гравець який DB-шив і DM-мив також PG-шив.
    Прошу переглянути повний відкат щоб розуміти всю ситуацію
  5. Дата походження: 25.10.2025

Елайджи Кольдвелл

?
Активний гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
635
Реакції
712
Бали
113
Вітаю.
Розпочавши слідкування за ситуацією у її розпал - з нашого боку було б недоречно видавати покарання особі, яка вас вбила.

Передивившись відео, де видно всю ситуацію, виношу вердикт:
Гравець Рафик Ашотович #103544 отримає покарання у вигляді варну за намисний таран, DB, DM та PG.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,623
Реакції
1,049
Бали
253
Вітаю
ГС Неоф надав відповідь
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі