Зачинено Глеб Щерба / СБУ Х. / ДМ в сторону Бункера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
  1. Нікнейм гравця: Глеб Щерба
  2. Особистий нікнейм: Деня Райский
  3. Суть скарги: Стреляет в сторону бункера, а потом будут писать за ДМ от неоф.орг. !
  4. Докази (скріншот/відео): Клац
  5. Дата порушення: 30.09.23

Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
78
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, я полковник СБУ м Харкова. Можливо був відкритий вогонь с тієї сторони, тому Глеб відбивався. Надайте, будь ласка повну відео фіксацію.
Також прошу звернути увагу, що людина знаходиться в розшуку та впевнено прибіг до СБУ, та деякий час бігав поруч, що важається ПГ.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
Вітаю, я полковник СБУ м Харкова. Можливо був відкритий вогонь с тієї сторони, тому Глеб відбивався. Надайте, будь ласка повну відео фіксацію.
Також прошу звернути увагу, що людина знаходиться в розшуку та впевнено прибіг до СБУ, та деякий час бігав поруч, що важається ПГ.
щас загружу откат чего я был в СБУ, и вы будете удивлены )

Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
По этой жалобе туть вы можете понять что меня арестовали и везли в СБУ по этому я находился в здании ВОТ ТУТ )
И ПГ тут нет ибо я не бегал возле него и не препятствовал ничем )

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
На жаль я не можу видати покарання гравцю Глеб Щерба.
Так, як можливо там щось відбувалося перед тим як ви побачили постріли..

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі