Андрій Вербицький
Пенсія 02 | Західна Україна
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 194
- Реакції
- 552
- Бали
- 138
Вітаю шановні гравці та розробники Ukraine GTA!
Хочу запропонувати вам цікаві, реалістичні та круті ідеї для покращення фракції "ДКВС"
Я думаю, що всім гравцям, які колись працювали в ДКВС сподобаються мої ідеї
Якщо ви бажаєте все це побачити в грі, прошу вас поставити стрілку вгору та написати, що ви про це думаєте
Хочу запропонувати вам цікаві, реалістичні та круті ідеї для покращення фракції "ДКВС"
Я думаю, що всім гравцям, які колись працювали в ДКВС сподобаються мої ідеї
Якщо ви бажаєте все це побачити в грі, прошу вас поставити стрілку вгору та написати, що ви про це думаєте
1. Модернізація території
Провести повну реконструкцію території ДКВС, зробивши її більш суворою, реалістичною та просторою.
Додати оглядові пункти для візуального контролю периметра.
Встановити систему камер відеоспостереження для постійного моніторингу території та підвищення рівня безпеки.
-----------------------------------------------
Додати оглядові пункти для візуального контролю периметра.
Встановити систему камер відеоспостереження для постійного моніторингу території та підвищення рівня безпеки.
-----------------------------------------------
2. Впровадження нової системи "Злодій у законі"
Запровадити нову ігрову систему серед в’язнів — "Злодій у законі", яка створить внутрішню ієрархію та додасть більше RP-сценаріїв.
Система дозволить глибше розвивати рольову взаємодію між ув’язненими, а також покращить загальну атмосферу в тюрмі.
---------------------------------------------------
Система дозволить глибше розвивати рольову взаємодію між ув’язненими, а також покращить загальну атмосферу в тюрмі.
---------------------------------------------------
3. Тайники
Додати можливість кожному в’язню створювати власний тайник для приховування предметів.
Співробітники ДКВС зможуть проводити перевірки тайників, щоб запобігати втечам та зберіганню заборонених речей.
------------------------------------------------------
Співробітники ДКВС зможуть проводити перевірки тайників, щоб запобігати втечам та зберіганню заборонених речей.
------------------------------------------------------
4. Змінена система праці в’язнів
Організувати нову роботу для в’язнів — виготовлення боєприпасів для ЗСУ.
Процес буде реалізовано системно: через спеціальні верстати або транспорт, який заповнюється готовими боєприпасами.
Для цього пропонується повернути КРАЗ ДКВС, який використовуватиметься для перевезення готових боєприпасів.
----------------------------------------
5. Новий предмет — Щит “від Капітана”
Додати новий предмет — тактичний щит “від Капітана”.
Призначений для штурмів будівель, блокпостів, патрулів та оборони стратегічних об’єктів ЗСУ.
Використання дозволено до двох співробітників ДКВС одночасно — виключно для спецоперацій.
-----------------------------------------------------------
6. Оновлення екіпірування, форми та транспорту
Нові скіни та форми ДКВС:
Ввести нову офіційну форму для різних підрозділів (рядовий склад, спецпідрозділ, офіцери).
Форми мають відображати військову дисципліну, сучасний вигляд і єдність фракції.
Передбачити польовий, урочистий та бойовий варіанти форми.
Приклад:Оглянути тут можна
Оновлений автопарк:
Jeep Grand Cherokee — швидкий службовий транспорт для спецоперацій.
Ford Transit (4-місний) — для конвоювання та перевезення в’язнів.
-------------------------------------------------------
7. Оновлення озброєння
Замінити MP5 на SCAR — більш сучасну та потужну зброю, яка покращить боєздатність співробітників під час спецоперацій.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
8. Система заохочень
Ввести грошову винагороду за вигул або супровід в’язнів на роботу, подібну до системи винагород у ЗСУ за розвантаження боєприпасів.
Останнє редагування: