Максим Квінтов
Національна поліція України І Подільський край
- Реєстрування
- 24 Жов 2024
- Дописи
- 90
- Реакції
- 77
- Бали
- 23
Вітаю, шановні розробники Ukraine GTA!
Я — полковник ДСНС на Подільському краї, і хотів би поділитися своїми ідеями щодо покращення роботи ДСНС у грі. Вважаю, що певні зміни та нововведення могли б зробити ігровий процес цікавішим, реалістичнішим і більш захопливим для всіх гравців.
Пропоную розглянути такі ідеї
Сподіваюся, що мої ідеї вам сподобалися. Якщо так — поставте стрілку вгору
Я — полковник ДСНС на Подільському краї, і хотів би поділитися своїми ідеями щодо покращення роботи ДСНС у грі. Вважаю, що певні зміни та нововведення могли б зробити ігровий процес цікавішим, реалістичнішим і більш захопливим для всіх гравців.
Пропоную розглянути такі ідеї
- Було б чудово додати можливість гасіння пожеж не лише стандартним способом, а й за допомогою пожежних рукавів. Наприклад, щоб гравець міг підійти до пожежного автомобіля, натиснути клавішу Alt, взяти пожежний рукав і використовувати його для ліквідації пожежі. Це значно підвищить рівень реалізму та зробить роботу співробітників ДСНС більш наближеною до реальних умов.
- Пропоную реалізувати можливість набору води виключно в автоцистерни (АЦ), що зробить ігровий процес більш реалістичним і додасть важливості правильному використанню пожежної техніки.
- Пропоную додати гаражі для пожежних автомобілів, що зробить використання службового транспорту зручнішим і реалістичнішим.
- Пропоную виправити форму капітана ДСНС (8), оскільки наразі на ній некоректно відображаються погони головного майстер-сержанта.
- Пропоную додати окремі виклики на пожежі в квартирах, де гравці зможуть заходити всередину будівлі та ліквідовувати займання, а не лише гасити транспорт на місці виклику.
- Пропоную додати пожежну автоцистерну МАЗ 515М замість Mercedes Atego, що зробить автопарк ДСНС більш різноманітним і наближеним до реальних варіантів техніки
Сподіваюся, що мої ідеї вам сподобалися. Якщо так — поставте стрілку вгору