Зачинено Гліб Шелби //игноріваня гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Космос Белов

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2023
Дописи
18
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм лідера / заступника:Гліб Шелби
2. Особистий нікнейм: Космос Белов
3. Суть скарги:игноріваня гравців я подал заяку на ступ до СБУ я прішол до них офіс і вони втирали какойту діч прошу наказать даниго Полковника СБУ
4. Особисті докази (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ки-до-академії-СБУ-м-Харків.28107/post-118611
5. Дата походження:24.03.2023

Кіллуа Хомс

01 | VOLKOV
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
62
Реакції
98
Бали
36
1. Нікнейм лідера / заступника:Гліб Шелби
2. Особистий нікнейм: Космос Белов
3. Суть скарги:игноріваня гравців я подал заяку на ступ до СБУ я прішол до них офіс і вони втирали какойту діч прошу наказать даниго Полковника СБУ
4. Особисті докази (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Електронні-заявки-до-академії-СБУ-м-Харків.28107/post-118611
5. Дата походження:24.03.2023
Вітаю , данна особа прийшла по Електронній заявці, після того як її одобрили вона повинна пройти Психологічний тест (РП перевірку) , Данна особа не вміє коректно висловлювати думку , та використовує не цензурну брань.Коли Данна особа не пройшла перевірку ми їй сказали вивчить РП терміни та відігровку через /me /do , після того громодянин просто почав казати що її Електронну заяву прийняти і її повинні автоматом без перевірки прийняти , для цього був запрошений Адміністратор , та він ще раз підтвердив наші слова з приводу Психологічного тесту , окрім того після цього ми почули Образи Адміністраторів, та усі відео з приводу ОСК Адм. вже передані. Хочу добавити що ця особа не одноразова були звільнена з різних фракцій та не одноразове не проходження тесту ха НЕ Адекватність
Докази не правильної РП відігровки:
IMG_20230324_095711_387.jpg

Відео докази усього що відбувалося, ОСК Адміністрації тайм код 3:17 , 4:07 прийшов Адмінастратор і почав поясняти усе гравцю ,у на усьому відео показане поведінка данної особи:
Тиц

Вкладення

• Screenshot_20230324_095723_Gallery.jpg
    Screenshot_20230324_095723_Gallery.jpg
    112.9 Кб · Перегляди: 112
Останнє редагування:

Космос Белов

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2023
Дописи
18
Реакції
0
Бали
1
Вітаю , данна особа прийшла по Електронній заявці, після того як її одобрили вона повинна пройти Психологічний тест (РП перевірку) , Данна особа не вміє коректно висловлювати думку , та використовує не цензурну брань.Коли Данна особа не пройшла перевірку ми їй сказали вивчить РП терміни та відігровку через /me /do , після того громодянин просто почав казати що її Електронну заяву прийняти і її повинні автоматом без перевірки прийняти , для цього був запрошений Адміністратор , та він ще раз підтвердив наші слова з приводу Психологічного тесту , окрім того після цього ми почули Образи Адміністраторів, та усі відео з приводу ОСК Адм. вже передані. Хочу добавити що ця особа не одноразова були звільнена з різних фракцій та не одноразове не проходження тесту ха НЕ Адекватність
Докази не правильної РП відігровки:
Переглянути вкладення 49467Переглянути вкладення 49468
Данная Особа втирала какуйту дичь

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Беру Вашу скаргу на розгляд!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі