- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 638
- Реакції
- 358
- Бали
- 123
Головне слідче управління у місті Київ.
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 23.01.2026
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Тонні Дніпровський(ініціатор затримання).
ОПИС
Мені, 23.01.2026 близько 16 години 15 хвилини було передано відеофіксацію з боді-камери "Капітана" Національної поліції України(далі- НПУ). Розповідь Капітана НПУ: "Ми з напарником, 23.01.2025 близько 15 години 20 хвилини за київським часом, виїхали на затримання особи яка перебувала в державному розшуку, було надано інформацію "Квадрату" де знаходилася дана особа, а саме: Ян Булл, при законній потребі підняти руки вгору, особа дістала вогнепальну зброю та відкрила вогонь, був поранений мій колега тим самим Ян Булл порушив статтю 32 та 88 кримінального кодексу України(далі - ККУ), після чого мені "Капітану Тонні Дніпровському", пощастило обійти особу в спину, спіймати її лівою рукою, повалити на землю та закувати її в кайданки. Потім особа було ознайомлена з її правами та права були реалізовані, під час проведення поверхневого обшуку(керуючись статтею 20 та 25 закону про НПУ) було знайдено підозрілу речовину схожу на "Маріхуану(золоту" Закінчив розповідати Капітан НПУ Тонні Дніпровський.
Я, Керівник Головного слідчого управління(далі- ГСУ) у місті Київ, отримав необхідну відеофіксації та zip-пакет з конфіскованими матеріалами задля подальшого відкриття кримінального провадження(далі- КП) та ведення досудового розслідування з подальшим передання КП до прокуратури.
Тим самим Ян Булл [39594] порушив статтю 32 та 88 ККУ та підозрюється в скоєнні кримінального злочину за статтею 69 ч. 1 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Ян Булл [39594]ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні чинив опор та відкрив вогонь.
Докази
*момент затримання (боді-камера Капітана НПУ)*
*момент вилучення нелегального(підозра) | (боді-камера Капітана НПУ)*
*момент саджання в ІТТ | (боді-камера Капітана НПУ)*
Хід розслідування:
В процесі...*момент затримання (боді-камера Капітана НПУ)*
*момент вилучення нелегального(підозра) | (боді-камера Капітана НПУ)*
*момент саджання в ІТТ | (боді-камера Капітана НПУ)*
Хід розслідування:
Керівник ГСУ
Алекс Карпатиченко
Алекс Карпатиченко