- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 638
- Реакції
- 358
- Бали
- 123
Головне слідче управління у місті Київ
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 30.01.2026
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Алекс Карпатиченко, спец. підрозділ призначення "КОРД" та "ГСУ".
ОПИС
Я, Керівник Головного слідчого управління Національної поліції України у місті Київ, 30 січня 2026 року, близько 00 години та 15 хвилини за київським часом, отримав спец. сигнал про допомогу за указаним місцем, прибувши ми спільно з підрозділом "КОРД" зайняли позиції та приготували зброю до бою, помітивши осіб зі зброєю почалася перестрілка, мною було прийнято рішення використати високовольтний пристрій "Тайзер", удар шокером був нанесений в задню частину тіла особи а саме "Руку", перед цим, на моїх очах було вбито мого напарника... Після затримання, мені, як посадовцю та особі, індифікованого на той час як: "затриманий" та "цивільній" загрожувала небезпека, тому мною було прийнято рішення, яке є дозволеним законодавством а саме: відвести особу негайно до найближчого управління НП, де вже було проведено представлення та інші процесуальні дії(Згідно до КПКУ), після реалізації прав затриманого, було проведено обшук (згідно статті 20 та 25 закону "Про Національну поліцію України") та при обшуку було знайдено підозрілі речовини схожі на: "Алкоголь(gold)" та "Алкоголь(3 сорт якості)", також було знайдено зброю з якої був скоєний напад, та корпуси зброї схожі на тип "М4 (модифіковане)". "Скарби" було конфісковано задля проведення експертизи, після чого особа перед тим як була посаджена в СІЗО, активуючи голосом розумний пристрій "Siri колонка", включила пісню схожу на стиль "РЕП" яка порушувала 85 статтю ККУ, особі було надано 3 попередження, але дана мелодія не була виключеною. Також, прошу зауважити що під час затримання грала теж ця пісня.
Тим самим Станіслав Вінчестер [531] порушив статтю 31 ч.1 85 та 88 ККУ та підозрюється в скоєнні кримінального злочину за статтею 69 та 69 ч. 1 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Станіслав Вінчестер [531]ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні чинив опор та відкрив вогонь, виразно провокував та його поведінка мала ноту хамства.
В процесі...
Керівник ГСУ
Алекс Карпатиченко
Алекс Карпатиченко
Як до лісу - так і з лісу!