В очікуванні Головне Слідче Управління | №234 | 69, 69 ч.1 та 83 ч.2 ККУ | OPEN

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
621
Реакції
353
Бали
123
1769946164907.png

Головне слідче управління у місті Київ

Головна Інформація

Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 01.02.2026
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Алекс Карпатиченко, ГСУ.

ОПИС
Я, Керівник Головного слідчого управління Національної поліції України, 31 січня 2026 року, близько 23 години 48 хвилини за київським часом, громадянка Подільського Краю "Настюша Мілер[27948]" проникла на червону зону Національної поліції України(далі-НПУ) у місті Київ, особі було надано 3 попередження, після чого особа почала бігти в сторону КПП, але в останню секунду особа звернула до дверей, двері які вели на кришу, особу було затримано та вона сама зізналася що хотіла "Скоїти самогубство", ми її врятували(затриманням) та особа почала вести себе агресивно, на жаль через пізню годину фахівці Міністерства охорони здоров'я у сфері "Перевірки на вживання психотропних елементів", вже на зміні не перебували, особа була затримана за фактом порушення ст. 83 ч. 2 КК Подільського Краю. В подальшому, згідно КПКУ, затримана була ознайомлена з своїми правами, але особа відповідала не точно, затягувала час і на кінець було зафіксовано на боді-камеру що особа відмовилася від реалізації своїх прав. Під час проведення обшуку за допомоги "силіконової палочки"(згідно ст. 20 та 25 закону "Про Національну поліцію України"), було знайдено: підозрілу речовину схожу на "Алкоголь(gold)" у кількості 15 одиниць. "Скарби" було конфісковано задля подальшого проведення експертизи.
Тим самим Настюша Мілер [27948] порушила статтю 83 ч.1 КК Подільського Краю та підозрюється у скоєнні кримінального злочину передбаченого статтею 69 та 69 ч.1 КК Подільського Краю.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Настюша Мілер [27948]
Статус:
Ув'язнена.
Додаткова інформація: При затриманні чинила опору, під час процесуальних дій виражалась вульгарно та проявляла відкрито ноти агресивної поведінки.

Докази
*video0001*

Хід розслідування
В процесі ...

Керівник ГСУ
Алекс Карпатиченко
1769949221482.png
Як до лісу - так і з лісу!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі