- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 621
- Реакції
- 353
- Бали
- 123
Головне слідче управління у місті Київ
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 06.02.2026
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Алекс Карпатиченко, Майк Красава, ГСУ.
ОПИС
Я, Керівник Головного слідчого управління Національної поліції України, Алекс Карпатиченко 5 лютого 2026 року близько 20 години та 10 хвилини за київським часом, затримав громадянин Подільського Краю "Владислав Токсік[5904]" спільно з слідчим ДБР від Служби безпеки України, особа була затримана на підставі підозрі перебуванні в державному розшуку(Інформація про опис та приблизне місцезнаходження було отримано від диспетчера). Також я, Керівник ГСУ показав своє посвідчення особі, особу було доставлено до найближчого управління НП де підтвердився факт перебування в розшуку. Особа була ознайомлена зі своїми юридичними правами, але відмовилася від їхньої реалізації, потім було проведено обшук(на підставі статті 20 та 25 закону "Про Національну поліцію України"), під час обшуку було знайдено підозрілий корпус зброї, схожий на вогнепальну типу "М4(модифікована)". "Скарби" було конфісковано задля подальшого проведення експертизи.Тим самим Владислав Токсік [5904] підозрюється в скоєнні кримінального злочину за статтею 69 та 69 ч. 1 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Владислав Токсік [5904]ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні рухався та його напарник відкрив вогонь.
В процесі ...
Керівник ГСУ
Алекс Карпатиченко
Алекс Карпатиченко
Як до лісу - так і з лісу!