- Реєстрування
- 27 Бер 2024
- Дописи
- 621
- Реакції
- 353
- Бали
- 123
Головна Інформація
Статус: ВІДКРИТО
Дата відкритя: 20.02.2026
Головний слідчий: Алекс Карпатиченко
Слідча група: Алекс Карпатиченко, Майк Красава, ГСУ.
ОПИС
Я, Керівник Головного слідчого управління Національної поліції України, Алекс Карпатиченко 20 лютого 2026 року, близько 21 години 55 хвилини за київським часом, прибув на виклик інкасаторів, при прибутті на місце виклику, нападу на них не було зафіксовано, але водій "Леон Вейсон[11249]" мені здався дуже схожим на особу яка перебуває в розшуку не лице по лицю, але і по інформації диспетчера про місцезнаходження, я представився особі і пояснив причину та підставу, згідно якої було потрібно передати "Паспорт", але особа на останнє попередження почала тікати і дістала зброю почавши стріляти в мого напарника, особу було затримано та ознайомлено з правами, особа відмовилася від реалізації прав, та на момент прибуття та перед саджанням особи в СІЗО, обізвала мене "До**к", під час обшуку було знайдено підозрілі корпуси зброї, схожі на вогнепальну, а саме: "М4(модифікувану)" та "Тек", та було знайдено підозрілі латки, схожі на психотропні, а саме "Алкоголь(3 сорт)" та "Алкоголь(2 сорт". "Скарби", було конфісковано, задля подальшого проведення експертизи.Тим самим Леон Вейсон [11249] порушив статтю 83 ч.3, 85 та 88 КК Подільського Краю та підозрюється в скоєнні кримінального злочину за статтею 69 та 69 ч. 1 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
прізвище та Ім'я: Леон Вейсон0 [11249]ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: При затриманні рухався та його напарник відкрив вогонь та він сам, вів себе неадекватно та не правомірно, проявляв максимальну неповагу та максимальну агресію в сторону працівників НПУ.
В процесі ...
Керівник ГСУ
Алекс Карпатиченко
Алекс Карпатиченко
Як до лісу - так і з лісу!