Розглянуто Головной тестер/Для Власника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
310
Реакції
351
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Головний тестер,керівник
Особистий нікнейм: Ярослав Хоффман
Суть скарги: Спочатку я отримую відповідь що я отримаю в наступному оновлені (в цьому оновлені),потім зараз я чекаю більше тижня відповідь на скаргу,зараз мені кажу вже інше ,що нічого не буде додано та взагалі немає такого.Хоча в перший раз мені сказали інше,що іде розробка зміни цін та буде додано.
Зараз це лише слова,та ніякого взагалі жалю не має у Вас що ви надаєте надію на щось краще,а потім обман з чистих слів.Я не розумію кому вірити і чого очікувати. Хочеться якоїсь справедливості,так само як с котеджами в яких немає нічого,а коли ви вже додали Харківські ,а в Борисполі вони ще не допрацьовані,тоді де оптимізації міст і тома подібне?
ДАЙТЕ чітку відповідь без всіляких зайвих слів,зараз тупо розбіжності в ваших словах
1000020653.jpg
1000020652.jpg

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:03.01.25

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Хочемо пояснити, що у нас є чіткий план роботи, однак через високий пріоритет деяких завдань, ми інколи не можемо втілити все, що було заплановано, або виконати деякі зміни в зазначені терміни. Ваша скарга була отримана, і відповідь, яку надав головний тестер, на жаль, не змогли реалізувати через необхідність вирішення більш пріоритетних завдань.

Також хочемо нагадати, що ми завжди працюємо над тим, щоб зробити гру максимально комфортною для наших гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі