Розглянуто Головному Адміністратору або його заступнику

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євпатій Коловрат

Новий гравець
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
10
Реакції
3
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Кепа Вандалович (13312)
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги:05.03.2026 приблизно о 13:30 до мене на БУ спустилось два адміністратори, які вимагали від мене зміни нікнейму. сказали , що в мене є тиждень для зміни ніку, якщо не зміню - вічний деморган. Мені сказали,що на мене було відправлено скаргу через репорт, на що я почав також відправляти репорти на інших гравців у яких НРП ніки. Через деякий час до мене знов спустився Серго Голд і попросив не відправляти більше репортів, але ж я протизаконного нічого не робив, тому і відмовив Серго Голд. За це він посадив мене в деморган довічно. після цього побачивши пана Серго в деморгані, я йому нагрубив, і мав би отримати мут, але пан Серго Голд на емоціях видав мені бан на 31 день. як ви вважаєте справедливо? і чи місце таким людям в адміністрації?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріплюю
5. Дата порушення: 05.03.2026

Вкладення

• Снимок экрана (2).png
    Снимок экрана (2).png
    1.7 Mб · Перегляди: 30
Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,816
Бали
253
Вітаю
По перше, я не просив вас не відправляти репорти, то був інший адмін, оскільки ви флудили в репорт.

По друге, вам адміністрація надала шанс змінити нікнейм протягом тижня, але ви відмовились і сказали що Ніколи не будете змінювати, після чого я вас посадив в деморган до зміни нікнейму.

Потім інший гравець покликав у репорт адміністратора, а ви почали погрожувати та ображати адміністрацію, за це вас і було заблоковано.
Відбувайте покарання
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі