Розглянуто Госка рп чат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: У мене вот склалась ситуація, де через відсутності можливості чути інших людей в грі, у мене не вийшло нормально комунікувати з одним хлопцем с погонялом Генерал НПУ. Я ясно дав людині зрозуміти, що у мене немає звука, немає можливості чути його чудовий прекрасний юний голос(напевне). Тоді в ході моїх бескінечних попиток це пояснити, десь в середині справи, коли я уж був у наручниках, вияняється що це не простий хлопа був, а з погонялом Генерал НПУ, і почав навіть тикати в лице кірочку свою, де це зазначено. Тут питання чому він тільки зараз преставився.Але я так і непочув відповіді, можливо він уже голосовому так зробив, я не знаю, бо звука у мене немає. Ну вот сообственно вся ситуація яка привела мене до цієї скарги. Пообщавшись с дуже відомим у місцевих краях адміном, він дав ясно поняти що госки, можуть плювати, чхати, і обіс*яти, ігровий текстовий чат, бо вони незабовьязані, нічого через нього відігрувати, тільки через голосовий чат. Вот у мене питання чому так виходить. Начеб ігровий текстовий чат так само як і голосовий, використовувати для рп відігровок. Вот і моє питання. Чому так виходить, що госки не можуть і нехочуть, відігрувати рп через текстовий чат, коли я чітко про це пишу, "що будьласка пиши, у чат, бо я тебе не чую". Чому такі страні правила діють, що голосовий чат, важливіше за текстовий, і чому немає забовьязань, відігровка у будьякому середовищі при необхідності, ігровий текстовий чат, або голосовий чат на вибір. Як же всі ці команти "do" "me" " try" і так далі? Чому правила гри так халатно відносится до рп??? І елементарно логічних речей. Я не важаю вимогу, виконувати рп, через текстовий чат чимось сверх випіющим, бо це ізначальна среда для рп відігровок. Хотілось би змін правил для того щоб текстовий ігровий чат, мав такі самі права, як і голосовий чат, і гравці гос служб, мали кваліфіковану підготовку і можливості виконання рп у будьякому чаті, будь то голосовий або текстовий. А не тільки силатись на правила де на текстовий чат можна х*х забити, і повністю ігнорувати вимогу до рп відігровок через текстовий ігровий чат. P.S. у мене немає претензій до хлопи с погонялом Генерал НПУ, бо відомий місцевий адмінстратор, дав поняти що він нічого такого не порушив, моя скарага на самі правила гри. Звісно якщо відомий місцевий адмінстратор все правильно мені пояснив по текстовому ігровому чату.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:02.04.2025р

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Приймемо до уваги ваші пропозиції щодо текстового чату, щодо команд do, me, try - заборонено вимовляти у голосовий чат, за це існує окремий норматив покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі