Розглянуто Граф + Фома // Махінації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Stasan_Kartochka

Козак
Реєстрування
3 Жов 2023
Дописи
57
Реакції
21
Бали
11
мм
  1. Нікнейм гравця: Граф Монтекрісто + Фома Білий
  2. Особистий нікнейм: Стас Добряк
  3. Суть скарги: Добрий день на даній скарзі https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/обман-на-котедж-та-на-машину.176721/
  4. Гравця Марян було заскамлено на бізнес а саме продуктовий магазин хотілось би від мене розяснити ситуацію по подробніше начнемо
  5. Гравець Граф Монтокрісто з своїм другом Фома Білий зовсім недавно обманули гравця Маркіян Кравченко на бізнес продуктовий магазин як саме це сталося пише Граф з свого акаунта в діскорді та пропонує купити бізнес вони домовились На машину і гроші наскільки я зрозумів але як получилось шо сам Граф не участвував в передачі а просто друга з нульовим акаунтом послав та як би це він після чого його друг бере продуктовий за 2.5 і ніяку машину йому не відає після чого продовжує заніматися скамом пропонувати вже мені вілу бмв ще щось там коли ми зрозуміли пахне не чистим ми покликали Максима Миргородьского якій принципі зібрав всі докази і сказав що скоріш за все буде бан Граф який сидів в діскорді почувши це начинаєть розпродавати імущку вілу на момент написаня скарги вже продав він суть в чому скарга яку я прикріпив зверху скоріш за все відкажуть так як немає доказів що це саме Граф але в мене є до цього докази а саме його голос зі скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Граф-Монтекрісто-о-тряс.175174/ та моя розмова з ним з того самого акаунта який в скарзі в самому верху також на цему фрапсі Граф сам зізнається що він "опитний скамер"
    так як ми вже знаємо що це і є граф також закину відео як він мене в офіціальному діскорді 06 ображає мою маму за що в грі йому мають видасти покараня так як понятно що це він відео з офіціального діскорда
    а саме образа рідних в кінці відео
Надіюсь вирдикт буде винесено в ближайший час поки він не перекинув все на друзів
  1. Дата порушення : 09.06.2024

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!

Розглянувши скаргу, можу винести наступний вердикт:

На жаль, змушені відмовити в розгляді скарги стосовно обману, так як під час її написання відсутні докази моменту передачі та факту обману.

Стосовно образи гравців у діскорд сервері гравець Граф Монтекрісто [1856] отримає наступні покарання:
Образа/кривда родичів (батьків) - /pban 7-14

Також покарання у діскорді.

Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі