Розглянуто Гра має бути грою...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стак Козак

Козак
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
69
Реакції
19
Бали
11
1. Ваш нікнейм та ID: Стан Козак
2. Нікнейм адміністратора: Василь Голобородько
3. Суть скарги: Чому не можна трохи людяніше відноситись до гравців? 31:21 мене відроджують, автоматично зброя в руках не з'являється, в мене 10 хп, вже дуууже довго воюємо, втомився, я вирішую бігти до машини і від'їзжати, очевидно, зброя мені не потрібна. Через 20 секунд після відродження сідаю в автомобіль, так, аж на 5 секунд прострочив, не розрахував після дуже довгої і виснажливої битви ці 5 секунд, але сів в автомобіль, це чітко видко, невже не можна зробити виключення? І не саджати на цілу годину, бо я трохи завтикав через сильну втому, битва дійсно була важка. Адміністраціє, ми граємо в гру, гра має приносити задоволення, а я кожну секунду маю думати про те, що в руках має бути зброя. Скільки пробігав, одна помилка і все - сиди годину.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 23.09.2026 31:21 з моменту відродження без зброї в руках

Стак Козак

Козак
Реєстрування
20 Чер 2026
Дописи
69
Реакції
19
Бали
11
Також, от я ще розбираюсь у цих всих правилах, от якщо зброя тупо закінчилась, і машини задеспавнились, як бути? З гри виходити? Теж наче не можна

Василь Голобородько

Старший Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
220
Реакції
189
Бали
443
Вітаю, шановний гравець!

Переглянувши докази та ретельно ознайомившись із ситуацією, можу надати наступну відповідь.

Під час повторного перегляду доказів я виявив момент, де вас підняли. Під час видачі покарання цей момент не був мною помічений, через що покарання було видано помилково.

Приношу вибачення за дану ситуацію. Порушення з вашого боку в цій ситуації відсутнє.

Зв'яжіться зі мною у Discord: yayagrotik. для отримання компенсації.​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,443
Реакції
2,072
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Відповідь була надна адміністратором.

Розглянуто.gif
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі