Розглянуто Григорий Броди / невиконання своєх обов’язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Мілер

Новий гравець
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора : Григорий Броди
2. Особистий нікнейм: Генри Томасино
3. Суть скарги: вітаю вас! В мерії Харкова коли не зайдеш завжди працівники мерії по формі афк, 28 липня о 01:00 я завітав в мерію, але працівник мерії був афк, фари зарплати, я викликав адміністратора Григорий Броду, він пішов в кабінет до Роми Коломойського який стояв афк в мерії при формі, ну Григорий Брод розповів мені нові правила адміністраторів, що в мерії можна стояти афк при формі і копити зп, для мене його нові правила були новим відкриттям! Потім Григорий Броди ливнув, ми цого чекали 10хв, а Пома коломойський продовжував стояти афк при формі!!! Можете прийняти міри, щоб адміністратори не встановлювали свої правила, і робили все по закону!!! Відео доказ прикріплюю!!! Я надіюся ви зробите все по правилах, а не будете вбивати проект тим що в кожного свої правила…
4.
5. Дата походження 28.07.2023 о
01:00

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, на відео немає доказів щодо того як лідер знаходився АФК, те що він стояв на місці не є показником. Якщо Ви хочете довести що гравець дійсно порушив правило, треба було підійти та запитати в нього, і чекати чи надійде відповідь в проміжку часу - 3 хвилини.
Щодо адміністратора то з ним буде проведена бесіда.
Ваш Ф.А буде заблокований за передачу, ігровий обліковий запис буде перевірено на наявність ЧСП.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі